Loras Home - icoon Alle productgroepen

Bloembak van Hout

Zet de bloemetjes buiten in een houten plantenbak , een bloembak van hout geeft uw terras net even dat stukje extra uitstraling. Buiten planten bakken zijn er in verschillende hout soorten, wij verkopen goedkope bloembakken van geïmpregneerd hout , hardhout en eikenhout elke houtsoort geeft een bak een eigen uitstraling van robuust tot excellent De buiten bloembakken zijn er ook in verschillende vormen onder andere vierkant, rechthoek, driehoek ook bloembakken met een trellis om er planten tegenop te laten groeien. Met een houten plantenbak van LoRas zit u altijd goed , koop online of kom langs in onze showroom.

Houten Bloembakken

Plantenbakken gemaakt van geimpregneerd hout hebben een mooie robuste uitstraling en brengen sfeer op uw  terras of balkon. Bekijk hier onze plantenbakken voor buiten in allerlei vormen en maten.Bloembakken met een trellis zijn ideaal om een klimop tegen aan te planten. Bij LoRas uit Emmeloord kunt u terecht voor een ruim assortiment houten bloembakken van robuuste uitstraling tot houten plantenbakken met strakke lijnen en een verfijnde vormgeving.

Houten Bloembakken

Bloembak van hardhout

Wilt u uw tuin een andere sfeer geven? Dat kan nu! met onze betaalbare plantenbakken. Met bloembakken van hardhout van goede kwaliteit creëert u een karakteristieke uitstraling in tuin of terras. Voor plantenbakken van hardhout in verschillende maten moet u bij LoRas zijn. Maak uw keuze en laat de houten bloembakken thuis bezorgen door onze eigen bezorg service.

Bloembak van hardhout

Bloembak van eikenhout

Breng sfeer in uw tuin met een bloembak van eikenhout. Bekijk hier een kleine en grote eikenhouten bloembak.

Bloembak van eikenhout