Loras Home - icoon Alle productgroepen

Blokhut en Tuinhuizen

Wij denken graag mee over uw gewenste blokhut of tuinhuisje.

LoRas kan U een ruim assortiment goedkope tuinhuisjes en blokhutten aanbieden. Wij hebben houten tuinhuisjes die geschikt zijn als tuinschuurtje in uw tuin. Blokhutten met een veranda/overkapping aan de zijkant of voorkant is één van de mogelijkheden. Een blokhut kan ook goed gebruikt worden als fietsenberging, daarom hebben wij verschillende moderne tuinhuizen met een dorpelvrije deur. Door het houten blokhutprofiel stapel systeem is het mogelijkheid om uw tuinhuisje zelf te bouwen. Een tuinhuis op maat is ook geen probleem met een goede tekening of schets van u kunnen wij het gewenste tuinhuisje voor u maken

Blokhut Tuinhuisjes

Voor een blokhut of tuinhuisje bent u bij LoRas op het juiste adres. Een blokhut van LoRas is een aanwinst voor uw tuin Wij kunnen u verschillende modellen en uitvoering aanbieden een blokhut kunt u gebruiken als een houten tuinschuur voor het opbergen van uw spullen zoals tuingereedschap en tuinmeubels ook verkrijgbaar bij LoRas. Moderne tuinhuizen met een overkapping aan de zijkant van de blokhut is ook één van de uitvoeringen die wij kunnen aanbieden. Door het blokhut profiel stapel systeem is een blokhut zelf eenvoudig op te bouwen. Mocht dit een probleem zijn dan zijn wij ook hierin het goede adres voor u.

Blokhut Tuinhuisjes

Tuinschuurtje

Een tuinschuurtje van LoRas is een handige opbergruimte. Al uw tuingereedschap en tuinstoelen kunnen in deze berging een droog onderdak krijgen.

Tuinschuurtje