Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Buiten spelen

Een ding is zeker; spelen is goed voor kinderen. Ze leren, ontspannen en doen ervaringen op.  Ook de motoriek van kinderen profiteert van spelen. Een leuk speeltoestel in de tuin is dan ook een grote aanwinst voor kinderen. Ongemerkt worden er heel wat uurtjes doorgebracht. Ze vermaken zich lekker zelf. Of u nu een kleine of grote tuin heeft, een passend speeltoestel is er altijd wel te vinden. De speeltoestellen zijn voordelig geprijsd en met accessoires uit te breiden.  Wilt u advies? Bel met onze klantenservice. 


Houten schommel, klimrek, glijbaan en speeltoestellen

In deze categorie vindt u alles op het gebied van buiten spelen. Zo hebben we mooie houten speeltoestellen bestaande uit een klimrek en een schommel of glijbaan. Deze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Naast speeltoestellen hebben we ook prachtige houten schommels, zandbakken en speelhuisjes. Ook voor speeltoestel accessoires kunt u bij ons terecht; zo hebben we klimstenen, duikelstangen, swingballs, glijbanen, brandweerstangen en schommelzitjes. Natuurlijk staat de veiligheid van de kinderen voorop. Daarom leveren we ook rubberen tegels die onder de speeltoestellen kunnen worden gelegd, alsmede diverse bevestigingsmaterialen en extra’s zoals grondankers. Hiermee creëert u een stabiel geheel en blijft de veiligheid van uw kind(eren) gewaarborgd.

Wilt u dat uw kinderen beschut buiten kunnen spelen? Dan kan een houten overkapping van uw terras of een houten veranda een interessante optie zijn. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor houten overkappingen.

Speeltoestellen plaatsen

Alle speeltoestellen worden geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket, uiteraard inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal.

Buitenspeelgoed kopen

LoRas heeft voor alle leeftijden het leukste houten speelgoed! Wanneer u bij ons een speeltoestel koopt, bepaalt u zelf van welke betalingsmethode u gebruik wilt maken: iDEAL, vooruitbetaling of betalen bij aflevering (rembours). Wanneer u bij ons buitenspeelgoed aanschaft, dan bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Voor artikelen van 30 kilo of meer maken we gebruik van onze eigen bezorgservice. Voor meer informatie over verzenden en levertijden kunt u hier terecht. Het is overigens ook mogelijk om uw speeltoestel bij onze showroom af te halen. Heeft u nog vragen over het bestellen van speeltoestellen, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

 
Webshop keurmerkWebwinkel Keur