Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Schommels

Een houten schommel waar een tot vier schommelaccessoires aan gehangen kunnen worden. Dit kan een schommelzitje zijn maar, ook een knopentouw of ringenset. Voor elke leeftijd hebben wij een schommel: van baby tot volwassene.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Schommels

Bent u op zoek naar buitenspeelgoed? Dan bent u bij LoRas aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in tuinhout en tuinmaterialen en bieden prachtige robuuste houten schommels voor elke leeftijd; van baby tot volwassene!

Ons schommels assortiment

Onze houten schommel toestellen zijn vervaardigd uit geïmpregneerd grenenhout of geïmpregneerd rondhout. Daar aan kunnen, afhankelijk van het model, één tot vier schommelaccessoires worden opgehangen. Hierbij kunt u denken aan een schommelzitje, maar ook aan een knopentouw, een touwladder, een ringen set of een trapeze met ringen. Deze accessoires zijn apart mee te bestellen – zo kunt u heel eenvoudig uw ideale schommel samenstellen!

De houten schommels worden geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket, uiteraard inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal. Sommige schommels moeten ingegraven worden. Voor een aantal schommels raden we aan om grondankers mee te bestellen; hiermee creëert u een zeer stabiel en veilig geheel. Naast houten schommels leveren wij ook een uitgebreid assortiment met houten speeltoestellen, houten speelhuisjes en houten zandbakken.

Schommels bestellen bij LoRas

Online een schommel bestellen? Dat is snel en gemakkelijk geregeld via onze online shop! U kiest zelf de betaalmethode van uw voorkeur, en profiteert van scherpe prijzen. We hebben ook geregeld mooie aanbiedingen, met kortingen die flink kunnen oplopen. Altijd mooi meegenomen, toch? Voor bestellingen boven de 30 kilo maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. Op die manier zijn zowel u als wij ervan verzekerd dat uw schommel netjes en bijtijds bij u wordt afgeleverd. Wanneer u liever uw bestelling wilt komen afhalen bij onze vestiging in Emmeloord, of wanneer u nog vragen heeft over onze artikelen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag!


Webshop keurmerkWebwinkel Keur