Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Speelhuisjes

Speelhuisjes van hout verkrijgbaar in verschillende modellen.Speelhuisjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar en van eenvoudige buiten speelhuisjes tot schitterende sprookjeshuizen met of zonder een terras of verdiepings vloer.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Speelhuisjes

Het is de droom van elk kind, een prachtig speelhuisje om heerlijk in te spelen. Bij LoRas vindt u voor kinderen van alle leeftijden de juiste speelhuisjes. De speelhuisjes van hout zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. Een verdieping of twee verdiepingen, met of zonder luifel of terras. U heeft bij het uitkiezen van de perfecte speelhuisjes voor uw kinderen eindeloos veel keus. Door de scherpe prijzen en de uitstekende materialen zult u geen spijt krijgen van uw aankoop.

De speelhuisjes kunnen velen jaren mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van het speelhuisje Peter Pan op palen? Via de vastzittende trap kunnen kinderen het terras bereiken die is afgewerkt met mooie hekjes. De huisjes zijn vervaardigd van onbeschilderd, blank vurenhout en in de door u gewenste kleur te schilderen. Hierdoor creëert u voor uw kinderen een prachtig en uniek speelhuisje. De huisjes zijn in verschillende maten te krijgen, waardoor ze zowel in een kleine als in een grote tuin goed passen.

U kunt ook kiezen voor een robuust houten speelhuisje in blokhutprofiel of juist het speelhuisje Repelsteeltje met terras en extra verdieping. Door het mooie puntdak dat volledig is afgewerkt met dakleer doet het geheel sprookjesachtig aan. U kunt op onze website van alle huisjes foto’s zien. Niet alleen van de buitenzijde, maar ook van de binnenkant, zodat u een goed beeld krijgt van het geheel. Hier vindt u ook alle informatie over afmetingen en bezorging. De speelhuisjes zullen uw kind urenlang plezier geven. Doordat ze aan te passen zijn aan uw wensen misstaan ze ook zeker niet in de tuin.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur