Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
 • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
 • Altijd scherpe prijzen
 • Snelle levering & top service
 • Showroom van 500m²

Speeltoestel accessoires

Voor elke speeltoestel en schommel hebben wij wel de bijpassende accessoires. Een schommelzitje of een glijbaan of voor een trapeze met ringen of duikelstang met palen kunt u ons terecht. U maakt uw speeltoestel nog veiliger met een trap of rubberen tegels.

Artikelen 1 tot 9 van 34 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 9 van 34 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Speeltoestel accessoires

Wanneer u voor uw kinderen een mooi speeltoestel aankoopt is het leuk om hier verschillende speeltoestel accessoires bij te kopen. Voor elk huisje en voor elke schommel is een leuke accessoire te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van klimstenen, verrekijkers, brandweerstangen of glijbanen? Bij LoRas heeft u daarnaast een grote keuze aan schommels. Met speeltoestel accessoires kunt u zelf het droomtoestel van uw kinderen samenstellen. U kunt van uw speeltoestel met de verschillende vlaggen een heus kasteel of piratenboot maken of door duikelstangen en rubbertegels toe te voegen, ook de ruimte rondom het toestel mooi afwerken.

Met speeltoestel accessoires kunt u ook zorgen dat kinderen van verschillende leeftijden samen buiten kunnen spelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een schommelzitje voor kleine kinderen en een knopentouw met een houten ringenset voor kinderen die al iets ouder zijn. U kunt ook gemakkelijk zelf aanpassingen maken in het speeltoestel door zo nu en dan eens een nieuw accessoire toe te voegen. Wanneer u behoefte heeft aan goed advies omtrent de juiste speeltoestel accessoires kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van het perfecte speeltoestel.

U kunt een al bestaand toestel ook veiliger maken door een aantal accessoires toe te voegen. Wij leveren bijvoorbeeld verschillende soorten trappen met leuningen om veilig de bovenverdieping te kunnen bereiken. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze grote variëteit aan leuke extra’s voor uw toestel. Ook kunt u denken aan een accessoire die door meerdere kinderen tegelijk gebruikt kan worden, zoals de vogelnestschommel. Alle accessoires zijn online bij ons te bestellen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur