Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Zandbak

Een zandbak van hout is in de tuin een speelpaleis voor kinderen, er is een grote keuze aan zandbakken. Verschillende modellen o.a.: Vierkant, zeskant, met / zonder deksel, zit bankjes, zit plankjes, overdekt, met / zonder dekzeil. Van geïmpregneerd hout en hardhout voor ieder is een zandbak. Gun uw kind vele uren speelplezier.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Zandbak

Een zandbak in de tuin is voor veel kinderen een heerlijke plek om te spelen. Wij bieden verschillende soorten zandbakken voor kinderen van alle leeftijden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vierkante of zeshoekige zandbak. Ook heeft u ruime keus uit bedekkingen. Zo bieden wij zandbakken met een uitklapbaar deksel. Wanneer u de zandbak opent, klapt u de twee delen van het deksel naar achteren waardoor er twee handige bankjes gevormd worden. Deze kunnen tijdens het spelen voor alles en nog wat worden gebruikt.

Daarnaast is het mogelijk een zandbak aan te schaffen met een los deksel dat door middel van de inkeping makkelijk op te tillen is. Uw kinderen kunnen vele uren doorbrengen in deze prachtige zandbakken. Wanneer u op zoek bent naar een goede zandbak met veel opberg mogelijkheden is zandbak Elmo een echte aanrader.

Voor een zeer scherpe prijs heeft u deze zandbak binnen 10 werkdagen in huis. Deze bak heeft naast een los te halen deksel die kan worden omgetoverd tot bankjes, ook een handig opbergvakje waar u alle emmertjes en schepjes van de kinderen in kunt bewaren. Deze zandbak heeft een mooie robuuste uitstraling door het gebruik van naaldhout. U kunt de zandbak makkelijk lange tijd in de tuin laten staan, door de goede afdekking wordt het zand niet nat en u heeft niet altijd een tuin vol rondslingerend speelgoed. U kunt bij ons online bestellen en meteen aangeven of u ook speelzand meegeleverd wilt krijgen. U heeft al speelzand in huis voor nog geen 10 euro.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur