Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Dierenverblijven

Op zoek naar een prettig buitenverblijf voor uw geliefde huisdier? De houten dierenverblijven van LoRas staan bekend om hun kwaliteit. Wij gebruiken de beste materialen zodat het buitenverblijf voor uw kat, hond of ander huisdier lang meegaat. 


Met een buitenverblijf kan uw huisdier lekker genieten van de buitenlucht, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw huisdier op verkenningstocht gaat en verdwaald kan raken. Een win-win situatie voor uw huisdier en uzelf. De dierenverblijven van Loras zijn diervriendelijk en veilig gemaakt van geïmpregneerd hout dat in Europa is geproduceerd. Dit hout is van hoge kwaliteit, waardoor het dierenverblijf lang mee gaat. Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice. 

Een van onze bekende dierenverblijven is de kattenren van LoRas. Dit buitenverblijf voor katten wordt in eigen beheer geproduceerd en heeft inmiddels veel bekendheid gekregen. LoRas biedt u kwaliteit en voordelige prijzen. 

Assortimente dierenverblijven

LoRas biedt verschillende dierenverblijven van een uitstekende kwaliteit. Zo hebben we onder andere kippenhokken, konijnenhokken, hondenhokken, hondenbanken en de bekende kattenren die in verschillende uitvoeringen en afmetingen leverbaar zijn. U kunt tevens bij ons terecht voor de aanschaf van kippengaas. Alle dierenverblijven uit ons assortiment zijn gemaakt van Europees hout en zeer aantrekkelijk geprijsd. Uiteraard zijn alle dierenverblijven diervriendelijk geïmpregneerd. 

Dierenverblijf plaatsen

Onze dierenverblijven worden als eenvoudig zelf te monteren bouwpakket geleverd. Hier zit een bouwtekening bij inbegrepen, dus het moet geen probleem zijn om alles zelf in elkaar te zetten. Houdt ook bij het plaatsen van uw dierenverblijf rekening met het welzijn van uw dieren. Een kippenhok bijvoorbeeld, moet altijd op een rustige plek worden gezet; kippen die stress hebben leggen minder eieren en kunnen agressief gedrag gaan vertonen tegen elkaar. Voor alle dieren geldt dat ze altijd een schaduwplekje moeten hebben waar ze zich bij warm weer kunnen terugtrekken. Zet een dierenverblijf dus niet in de volle zon!

Online bestellen

Dierenverblijven eenvoudig online te bestellen bij LoRas. U bepaalt zelf van welke betaalmethode u gebruik wilt maken. Wij maken gebruik van een eigen bezorgservice voor artikelen boven de 30 kilo. Op die manier zijn zowel u als wij ervan verzekerd dat uw nieuwe dierenverblijf netjes en bijtijds bij u wordt afgeleverd. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons te komen afhalen; neemt u hiervoor even contact met ons op.
Webshop keurmerkWebwinkel Keur