Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
LoRas.nl tuinhout en tuinartikelen
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Dierenverblijven

De grootheid van een natie kan worden beoordeeld door de manier waarop de dieren worden behandeld.(Mahatma Gandhi)

Wij vergeten uw trouwe huisdieren niet
Ook uw huisdier kan optimaal van de tuin genieten in onze kwalitatieve dierenverblijven. Bekijk onze kippen-, konijnen-, hondenhokken en katten buitenverblijven. Al deze dierenverblijven zijn diervriendelijk geïmpregneerd en geproduceerd van Europees hout van hoge kwaliteit. De prijs zal u verbazen.

Wij produceren, in eigen beheer, een kattenren die inmiddels bekend is in heel Nederland.

Zelf ook een schaduwplek in de tuin: Wij zijn uw tuinhuisspecialist!

Tuinhuisjes


Dierenverblijven
Ook voor dierenverblijven zit u goed bij LoRas! Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod en laat u overtuigen door onze scherpe prijzen.

Ons dierenverblijven assortiment
LoRas biedt verschillende dierenverblijven van een uitstekende kwaliteit. Zo hebben we onder andere kippenhokken, konijnenhokken, hondenhokken, hondenbanken en een
kattenren
die in verschillende uitvoeringen en afmetingen leverbaar zijn. U kunt tevens bij ons terecht voor de aanschaf van kippengaas. Alle dierenverblijven uit ons assortiment zijn gemaakt van Europees hout en zeer aantrekkelijk geprijsd. Uiteraard zijn alle dierenverblijven diervriendelijk geïmpregneerd.

Dierenverblijven plaatsen
Onze dierenverblijven worden als eenvoudig zelf te monteren bouwpakket geleverd. Hier zit een bouwtekening bij inbegrepen, dus het moet geen probleem zijn om alles zelf in elkaar te zetten. Houdt ook bij het plaatsen van uw dierenverblijf rekening met het welzijn van uw dieren. Een kippenhok bijvoorbeeld, moet altijd op een rustige plek worden gezet; kippen die stress hebben leggen minder eieren en kunnen agressief gedrag gaan vertonen tegen elkaar. Voor alle dieren geldt dat ze altijd een schaduwplekje moeten hebben waar ze zich bij warm weer kunnen terugtrekken. Zet een dierenverblijf dus niet in de volle zon!

Dierenverblijven bestellen bij LoRas
Ook dierenverblijven zijn gewoon online te bestellen bij LoRas. U bepaalt zelf van welke betaalmethode u gebruik wilt maken. Wij maken gebruik van een eigen bezorgservice voor artikelen boven de 30 kilo. Op die manier zijn zowel u als wij ervan verzekerd dat uw nieuwe dierenverblijf netjes en bijtijds bij u wordt afgeleverd. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons te komen afhalen; neemt u hiervoor even contact met ons op.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie