Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Kattenren

De kattenrennen van LoRas staan bekend om hun kwaliteit. Een kattenren is een ideaal buitenverblijf voor uw katten en kittens. 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Kattenren buiten voor katten en kittens

Een kattenren is een veilig buitenverblijf voor uw katten. Ideaal voor in de tuin of op het balkon! Uw katten kunnen veilig buiten spelen en van het zonnetje genieten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de gevaren waar buitenlopende katten aan worden blootgesteld; ze kunnen niet vast komen te zitten in bomen, vechten met andere katten in de buurt, aangereden worden door een auto of zich tegoed doen aan giftige planten. Zo kunt u uw katten onbezorgd buiten laten!

Onze rennen voor katten worden in eigen beheer geproduceerd. Dit maakt het mogelijk om de de ren aan te passen aan uw wensen. We gebruiken duurzame materialen, zodat u en uw katten lang kunnen genieten van dit ideale buitenverblijf.  

Inmiddels is deze LoRas kattenren een begrip geworden in Nederland door de kwaliteit, robuustheid en de eenvoud waarmee u deze zelf in elkaar kunt zetten. U krijgt dit product als bouwpakket geleverd. 

Ons assortiment buitenverblijven voor katten

LoRas biedt complete deze buitenverblijven voor katten in verschillende afmetingen en uitvoeringen, welke vervaardigd zijn uit kwalitatief hoogwaardig geïmpregneerd hout en gaaselementen van verzinkt gaas. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om zelf een buitenverblijf uit panelen samen te stellen met behulp van onze losse houtpanelen, gaaselementen en deuren. Onze katten rennen worden geheel in eigen beheer geproduceerd. Zo kunt deze helemaal naar wens laten maken. Daarnaast leveren wij ook andere dierenverblijven, waaronder konijnenhokken, hondenhokken en kippenhokken.

Panelen

Met hout panelen voor de ren voor uw katten kunt zelf uw eigen ren samenstellen en bouwen. Met gaas elementen, deur elementen en gesloten elementen. 

Ren voor uw katten online bestellen

Alle artikelen in ons assortiment dierenverblijven zijn simpel en snel online te bestellen, dat geldt natuurlijk ook voor een nieuwe kattenren. Bij LoRas streven we ernaar om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en dat merkt u aan onze dienstverlening. Voor specifieke informatie over verzending en levertijden kunt u hier terecht. Ook kunt u gewoon betalen via de betaalmethode van uw voorkeur.

Heeft u nog vragen over het bestellen van een nieuwe kattenren of over één van onze andere artikelen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Of wanneer u liever een bestelling bij onze vestiging wilt komen afhalen. 
Webshop keurmerkWebwinkel Keur