Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
LoRas.nl tuinhout en tuinartikelen
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Kattenren

De kattenrennen van LoRas staan bekend om hun kwaliteit. Een kattenren is een ideaal buitenverblijf voor uw katten en kittens. Onze kattenrennen worden in eigen beheer geproduceerd. Dit maakt het mogelijk om de kattenren aan te passen naar uw wensen. Neem voor meer informatie daarover contact op met één van onze specialisten.

De LoRas kattenrennen worden vervaardigd uit de beste materialen, zo heeft u jaren plezier van dit buitenverblijf voor uw poes of kater. Inmiddels is deze LoRas kattenren een begrip geworden in Nederland door de snelle levering, de grootste collectie en de eenvoud waarmee u deze kattenren zelf kunt bouwen. U krijgt deze kattenren als bouwpakket geleverd. 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Kattenren als buitenverblijf voor katten en kittens

Een kattenren is een veilig buitenverblijf voor uw katten. Ideaal voor in de tuin of op het balkon! Uw katten kunnen veilig buiten spelen en van het zonnetje genieten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de gevaren waar buiten lopende katten aan worden blootgesteld; ze kunnen niet vast komen te zitten in bomen, vechten met andere katten in de buurt, aangereden worden door een auto of zich tegoed doen aan giftige planten. Zo kunt u uw katten onbezorgd buiten laten!

Ons assortiment kattenrennen

LoRas biedt complete kattenrennen in verschillende afmetingen en uitvoeringen, welke vervaardigd zijn uit kwalitatief hoogwaardig geïmpregneerd hout en gaaselementen van verzinkt gaas. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om zelf een kattenren uit panelen samen te stellen met behulp van onze losse houtpanelen, gaaselementen en deuren. Onze kattenrennen worden geheel in eigen beheer geproduceerd. Zo kunt u naar wens uw eigen kattenren laten maken.
Behalve kattenrennen leveren wij ook andere dierenverblijven, waaronder konijnenhokken, hondenhokken en kippenhokken. Klik hier voor het complete assortiment buitenverblijven.

Losse kattenren panelen

Met Kattenren panelen kunt zelf uw eigen kattenren samenstellen en bouwen. Met gaas elementen, deur elementen en gesloten elementen. 

Een kattenren bestellen bij LoRas

Alle artikelen in ons assortiment dierenverblijven zijn simpel en snel online te bestellen, dat geldt natuurlijk ook voor een nieuwe kattenren. Bij LoRas streven we ernaar om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en dat merkt u aan onze dienstverlening. Voor specifieke informatie over verzending en levertijden kunt u hier terecht. Ook kunt u gewoon betalen via de betaalmethode van uw voorkeur.

Heeft u nog vragen over het bestellen van een nieuwe kattenren of over één van onze andere artikelen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Of wanneer u liever een bestelling bij onze vestiging wilt komen afhalen. 
Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie