Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Kippengaas

Verzinkt kippengaas in verschillende maten te koop. U kunt het gebruiken als tuinafscheiding gaas Volièregaas, kippengaas, gaas voor het maken van dierenverblijven.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Kippengaas
Met ons kippengaas kunt u veel kanten op. Wij verkopen verzinkt kippengaas in verschillende maten. Kippengaas is te gebruiken als afscheiding in een tuin, maar ook om een kippenren mee te bouwen of als volière voor vogels. Voor kleine dieren is het aan te raden om kippengaas te kopen met een maas van 13 x 13 mm.

Het gaas heeft een draaddikte van 0.7 mm en is zeer buigzaam, zodat u geen moeite zult hebben om het gaas in de gewenste vorm te krijgen. Het kippengaas wordt op rol van 25 meter geleverd en is standaard 1 meter hoog. Met ijzerdraad is echter makkelijk een dubbele hoogte op te zetten door meerdere stroken gaas aan elkaar te binden.

U kunt met kippengaas werkelijk alle kanten op. Mocht u toch vragen hebben over dit product, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag. Wanneer u liever een rol met groter maas bestelt is dit ook geen enkel probleem. Wij hebben voor u gegalvaniseerd gaas dat ook wordt gebruikt als speciaal volière gaas. Hiervan is de hoogte een halve meter en u krijgt 50 meter op rol geleverd. Dit gaas is zeer geschikt als tuinafscheiding door de wat grotere openingen.

Wanneer u het kippengaas gaat gebruiken om zelf een kippenren te bouwen is het verstandig om het gaas gedeeltelijk in de grond te plaatsen. Kippen hebben nogal eens de neiging om aarde om te woelen en het zou zonde zijn als ze op den duur onder hun ren door kunnen kruipen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur