Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Konijnenhok

Een Goed en degelijk konijnenhok voor buiten aan schaffen ? wij hebben konijnenhokken in verschillende soorten en maten tegen lage prijzen. Een hok met nachthok, onderren of meerdere hokken in een flat model is mogelijk. De hokken zijn gemaakt van geïmpregneerd hout en worden als bouwpakket geleverd voorzien van een duidelijke opbouwtekening.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Konijnenhok

Bij LoRas kunt u ook terecht voor verschillende soorten dierenverblijven. De konijnenhokken zijn allen zeer laag geprijsd en kunnen in verschillende maten worden geleverd. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Konijnenhok Knabbel? Een goedkoop hok van vurenhout met aan de voorkant een ruif. Het deurtje in de ren is voorzien van van verzinkte gaaspanelen. Al onze konijnenhokken zijn behandeld met diervriendelijke materialen. Wanneer u meerdere konijnen heeft is het konijnenhok type Flat een goede keuze. Dit is een dubbel konijnenhok van twee verdiepingen met in totaal ruimte voor 4 konijnen. Door het tussenschot weg te halen is dit hok ook makkelijk om te bouwen tot twee grotere verblijven. Elk deel is apart te openen door de deurtjes met gaas.

Bij LoRas vindt u de mooiste hokken voor uw konijnen. Ook wanneer u een heel groot konijn heeft, hebben wij het juiste hok. Het konijnenhok voor de Vlaamse Reus is extra groot en meestal uit voorraad leverbaar. Het nachthok op het bovengedeelte is makkelijk te bereiken via het ingebouwde trapje. De ruif kan worden voorzien van extra hooi en het hok is goed schoon te houden. Een konijnenhok van LoRas is voor elk konijn een waar feestje. Met de goede beschrijving bij het bouwpakket kunt u zonder problemen de voorgemonteerde delen in elkaar zetten.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur