Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Kattenverblijf de Luxe

Als u uw geliefde katten echt in de watten wilt leggen, dan is het kattenverblijf de luxe het buitenverblijf voor uw donzige huisdier. Een prachtig verblijf, ongekend robuust en van hoge kwaliteit materialen.


Deze kattenren heeft een gesloten zakeldak en wanden en bestaat uit voorgemonteerde wanden. De elementen van dit kattenverblijf zijn gesloten en gemaakt van rabatdelen en gaaslemeent van houten kaders. Het gaas is extra zwaar verzinkt. Uw kat of kitten heeft lekker veel ruimte en kan genieten van de buitenlucht.


Heeft u zicht op dit buitenverblijf? Dan kunt u uw huisdier ook gemakkelijk in het oog houden. U hoeft zich in ieder geval met dit luxe verblijf voor uw kat geen zorgen te maken. Uw kat is buiten en heeft lekker de ruimte, zonder dat uw kat weg kan lopen en onbedoeld op ontdekkingstocht kan gaan. 

1.435,00


Verzendkosten: € 55,00


Heeft u advies nodig?
0527 - 619077 of mail ons

  • Beste kwaliteit & top service
  • Altijd scherpe prijzen
  • Eigen bezorgdienst
  • Super snelle levering
Kattenverblijf de luxe
Kattenverblijf de luxe zijwand
Kattenren de luxe voorzijde

Productbeschrijving

Details

Kattenverblijf de luxe Kattenren geschikt als kattenverblijf buiten. De luxe kattenren heeft een dichte achterwand een punt/zadel dak Kattenrverblijf bestaat uit voor gemonteerde elementen De gesloten elementen zijn gemaakt van rabatdelen en gaaselementen van houten kaders en voorzien van extra zwaar verzinkt gaas. Afmeting ren BxHxD 315 x 225 x 145 cm De buitenverblijf is ook geschikt als volière, kippenren (dakgoot en tunnel is een optie) Ons complete kattenren assortiment.

Kenmerken

Kenmerken

Afmeting 315 x 225 x 145 cm ( l x br x h)
Levering als Wordt als bouwpakket geleverd

Klant reviews


Er zijn nog geen reviews voor dit product.
Plaats uw review voor: Kattenverblijf de Luxe

Hoe waardeert u dit product? *Webshop keurmerkWebwinkel Keur