Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Verzending en bezorging

Verzendkosten
Wijze van verzending
Levertijd
Afhalen bij LoRas

 

Verzendkosten

De verzendkosten staan vermeld bij ieder product in onze webwinkel. Staan de verzendkosten niet vermeld? Neem dan contact op met LoRas.

Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen
Verzendkosten zijn van toepassing voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Voor de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen bespreken wij graag de mogelijkheden voor verzending met u. Neem daarvoor contact op via 0527-619077.Bij het bestellen van meerdere producten met afwijkende verzendkosten zijn de hoogste verzendkosten van toepassing. Mocht u vragen hebben of zijn er nog onduidelijkheden neem dan gerust contact op met LoRas.

Gratis bezorgen
Voor de actie "Gratis Bezorgen" bij diverse tuinkasten geldt voor bezorging binnen een straal van 200 km vanaf Emmeloord. Twijfelt u of u binnen deze afstand woont, neem dan even contact met ons op. Woont u meer dan 200 km vanaf Emmeloord, dan gelden de normale verzendkosten. De actie Gratis bezorgen bij diverse blokhutten en priëlen geldt voor heel Nederland.

Indien u voor minimaal 750 euro aan tuinhout bestelt, wordt de gehele bestelling gratis bezorgd.

Buiten Nederland
Neem voor een bestelling vanuit het buitenland eerst contact op met LoRas voor een indicatie van de verzendkosten. Voor het verzenden buiten Nederland gelden afwijkende tarieven.

Terug naar top van de pagina

 

Wijze van verzending

Via Packs
Kleine producten tot 30 kg en 100 cm verzenden wij via Packs. Deze artikelen pakken wij met zorg in om ze bij u te laten bezorgen.

Eigen bezorgservice
De wat grotere producten/artikelen bezorgen wij in eigen beheer met ons eigen wagenpark, met o.a. een kleine open bakwagen met een kraan om uw bestelling bij u te lossen. Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen wij bijna op elke gewenste plek (nauwe straten, campings) bezorgen. Uw bestelling wordt naast de auto gelost en zo ver als de auto bij uw huis komen kan. Zorg daarom voor een goed te bereiken plaats. Mocht dat niet lukken? Neem dan contact met ons op.

Door derden
Grote zware pakketten, zoals blokhutten en grote priëlen worden door een derde vervoerder bezorgd.

Voor producten die door Packs of andere transporteurs worden bezorgd, kunnen wij vaak geen indicatie geven van de bezorgdatum.

Terug naar top van de pagina

 

Levertijd

Wij bezorgen in Nederland om dit efficiënt te kunnen doen en de kosten voor u en ons laag te houden, hebben wij enkele werkdagen nodig om uw bestelling in te plannen en te bezorgen. In de meeste gevallen is het product binnen een week bij u bezorgd. Wij hebben geen vaste route dagen per gebied in Nederland. Dat is een bewuste keuze om flexibel te zijn en efficiënt te kunnen bezorgen.

Producten waar veel vraag naar is, hebben wij op voorraad, andere producten bestellen wij eerst bij onze leveranciers. Bij een bepaalde leverancier komen wij dagelijks voor het afhalen van bestelde producten. Van andere leveranciers wordt het 1 keer in de week bij ons geleverd of gaan wij het zelf afhalen.

Contact over aflevering
Bij de producten die wij zelf bezorgen, nemen we minimaal een dag van te voren telefonisch contact op om de levering te melden. (Daarom vragen wij u om uw 06 nummer of een ander telefoonnummer waar u goed bereikbaar op bent.)

Het verschilt per product en adres waar wij het bestelde product neerleggen of zetten. Diverse producten lossen wij handmatig. Met wat hulp van u en goed overleg lopen wij wat verder dan de voordeur. Gebundelde producten proberen wij zo dicht mogelijk bij de gewenste plek te lossen.

Heeft u vragen over de bezorging, levertijden of andere specifieke wensen, zoals dagen of tijden? Neem dan even telefonisch contact met ons op (0527-619077). Dan kunnen we meteen met u overleggen en antwoord geven op uw vraag. Wij zijn dagelijks tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar, ook in het weekend.

Terug naar top van de pagina

 

Afhalen bij LoRas

U kunt uw bestelling altijd afhalen bij LoRas aan de Bouwerskamp 12 te Emmeloord. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, aangezien wij regelmatig onze bezorgroutes rijden door Nederland.

Terug naar top van de pagina

Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie