Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Douglas houten panelen

Een paneel van douglas hout, is het perfecte stuk hout voor een do-it-yourself klus. Of het nu gaat om een grote tuin waar je zelf een mooie op maat gemaakt schutting van houten douglas panelen wilt maken, of om dat mooie meubelstuk project. Waar je al jaren van droomt. Met de douglas houten panelen van LoRas weet je zeker dat je de juiste kwaliteit houten panelen in huis haalt. Er is een ruime keuze aan douglas houten panelen op onze website. Of het nu om kleine stukken of grote planken gaat, bij ons vind je het passende douglas houten paneel!

Douglas hout esthetiek

Hout komt in vele vormen en maten, elk hout heeft zijn eigen uiterlijk en kwaliteiten. Douglas houten panelen zijn gemaakt van hout van de douglasspar. Deze groter spar geeft hardhout wat zeer lang meegaat. Onbehandeld kunnen douglas houten panelen tot wel 10 jaar of langer meegaan. Behandel je het hout netjes elk jaar, dan verleng je de leeftijd aanzienlijk. Douglas hout is dus een duurzaam stuk hout, maar dat is niet de enige reden van de populariteit. Douglas houten panelen hebben een unieke kleur. Het hout heeft namelijk een warme rode kleur, die onbehandeld en bij blootstelling aan de buitenlucht langzaam in een mooie grijs verandert. De kleur en zijn duurzaamheid maakt dat douglas houten panelen een graag gebruikte plank is.

Douglas gemak

Douglas houten panelen zijn naast alle eerdere genoemde voordelen, ook nog eens prettig in gebruik. Het hout is in eerste instantie makkelijk te behandelen. Wanneer de douglas houten panelen bij je thuis geleverd worden, is het hout nog vrij zacht. Hierdoor kun je het makkelijk boren, verzagen en in de juiste vorm en positie krijgen. Eenmaal op de juiste maat en plek, zal het douglas hout langzaam uitharden. Een project gemaakt van douglas houten panelen is dus niet alleen makkelijk in het gebruik, eenmaal af is het een project waar je lang lol van kan hebben.

Douglas tuinschutting

Een douglas houten tuinschutting loopt al snel in de prijzen, het gaat immers vaak niet om slechts één meter. Een beetje tuin heeft al gauw een schutting van meer dan vijf meter. Douglas houten panelen van LoRas zijn perfect om schuttingen van te maken. Zie je niet op tegen de klus, of vraagt jouw tuin niet om een custom made hek? Kijk dan ook eens bij onze tuinschermen. Daar zal vast een schutting of scherm tussen staan, die mooi past bij jouw tuin. Kom je er niet uit? Schroom dan zeker niet om onze klantenservice te bellen, mailen of onze showroom te bezoeken!