Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

LoRas Grote blokhutten

Bij grote blokhutten denken we vaak aan de uitgestrekte landschappen in Zweden of Alaska met een traditioneel gebouwde blokhut. Zo’n zwaar gebouw geheel gemaakt van hele boomstammen, die op elkaar gestapeld zijn. Met een enkele liefhebber hier en daar, is dat vaak niet het soort grote blokhut waar we in Nederland naar op zoek zijn. Hier hebben we het over tuinhuizen. Inderdaad tuinhuizen! Een grote blokhut is namelijk al gauw groter dan de meest gekochte tuinhuisje van rond de drie meter breed. Grote blokhutten van LoRas gaan tot wel zeven meter. Dat zijn dus serieus grote blokhutten, bedenk eens wat je met al die ruimte kunt doen!

Grote blokhutten als gastenverblijf

Vrienden in het buitenland, die vaak een langere tijd op bezoek komen? Ouders of schoonouders, die het gezellig vinden om vaak langs te komen? Of vrienden die na een avondje gezellig tafelen vaak blijven plakken? Met een van onze grote blokhutten tover je zo een prachtig gastenverblijf in je achtertuin. Zo heeft iedereen zijn privacy en de gemakken van eigen ruimte de volgende ochtend, zonder dat je elkaar hoeft te zien voordat de eerste kop koffie gedronken is.

Met een tuinhuisje zoals onze Johan heb je ruimte genoeg voor een bed en een tafel met stoeltjes. Zelfs voor een kastje met een espressoapparaat. Door het gezellige luifeltje kunnen jouw gasten de volgende ochtend van de zon genieten, terwijl ze rustig wakker worden. De grote blokhut Lotte kan mooi een lege hoek vullen in de tuin en een fijne overnachtingsruimte aan je gasten bieden. Zo hoeft niemand de bob te zijn, kunnen opa en oma langer genieten van de kleinkinderen, en hoeven de vrienden uit het buitenland niet alles van jullie gezinsleven mee te krijgen.

Kantoorruimte in een grote blokhut

Tegenwoordig is thuiswerken niet zo gek meer. Het gebeurt steeds vaker en ook regelmatig met het hele gezin thuis. Een rustige werkplek in huis vinden, is dan soms een grote uitdaging. Een grote blokhut werkt uitstekend als rustige kantoorruimte. Het gezinsleven kan binnenshuis en in de tuin gewoon doorgaan, terwijl jij in alle rust doorwerkt. Ons tuinhuis Arne biedt uitstekend werkruimte. Met zijn grote ramen en openslaande deuren biedt het een lichte en vrolijke werkruimte. Je kunt je gezin nog zien in de tuin, maar hebt wel een fijne en vooral rustige werkruimte. Wanneer je klaar bent doe je simpelweg de deur dicht en laat het werk liggen tot de volgende dag. Zonder dat er kleine kinderhandjes de stapel papieren ondersteboven halen, of tekeningen maken op belangrijke brieven. Je gezin hoeft niet stil te zijn en jij kunt ongestoord werken. Een echte win win situatie dus met de grote blokhutten van Loras.