Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Wat is een houten paviljoen nu precies?

Paviljoen klinkt ontzettend chique en dat is het ook. Het woord komt van het Franse pavillon. Wat een architectonische aanduiding is voor een autonoom bouwwerk of gewoon simpelweg een bijgebouw. Dan klinkt een houten paviljoen opeens een stuk dichterbij, en dat klopt. Een houten paviljoen of een houten tuinhuis, blokhuis of blokhut, het is allemaal hetzelfde. Het biedt een ruimte naast je huis en schuur. De functie van een houten paviljoen klinkt als een pretentieuze hoedanigheid. Ook dat valt gelukkig mee, al mag jouw houten paviljoen dit natuurlijk altijd uitdragen. Een paviljoen is van oudsher een bijgebouw voor ontspanning en vermaak. Klinkt goed toch? Een houten paviljoen kan dus ruimte bieden aan je buitenkeuken en eetplek. Of maak net zoals de grote musea een houten paviljoen voor je expositie van je schilderkunsten. Heb je ook meteen een plek waar je rustig jouw creaties de vrije loop kunt laten gaan.

Thuisbioscoop

Altijd al een eigen thuis bioscoop willen hebben? Met een houten paviljoen kan dat perfect. Hang op de achterwand een wit doek, of bekleed de achterwand met een wit scherm. Zet een rij fijne plofstoelen neer en verduister de ramen. Een popcorn machine kan niet ontbreken, net als de koelkast met koude frisdrank. Hang een projector met geluidsboxen aan het plafond en zorg voor een werkende afstandsbediening. Het enige wat je nu nog moet doen is de juiste film uitzoeken.

Een thuisbioscoop hoeft natuurlijk niet extreem groot te zijn. Met het tuinhuisje Dallas, heb je een houten paviljoen wat perfect ruimte biedt aan een gezin van 4 personen, met eventueel nog wat vriendjes erbij. Gaat jouw houten paviljoen droom over een grote bioscoopzaal, kijk dan eens naar onze Sheffield. Dit is een breder houten paviljoen en daarnaast zit er ook nog een ruime luifel aan het houten paviljoen. Op die manier schuif je in de zomer makkelijk nog drie rijen stoelen aan.

Een houten paviljoen van LoRas

Wanneer je op zoek bent naar een goede kwaliteit hout en een mooi design voor je houten paviljoen, dan zijn de houten tuinhuisjes van LoRas echt een aanrader. De houten paviljoenen zijn er in alle soorten en maten, er zit voor iedereen wat bij. Of je nu op zoek bent naar een houten paviljoen met luifel of zonder, met puntdak of juist plat of eigenlijk liever voor een houten prieel gaat. Bij LoRas is er voor iedereen een passende keuze.