Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Tuinkisten van hout

Houten tuinkisten zijn perfect voor in elke tuin. Ideaal bijvoorbeeld voor bij de loungehoek, zodat je de kussens van je ligbedden en bank droog en schoon op kunt bergen. Kies je een van onze hogere modellen? Dan dienen ze als echte uitkomst in een buitenkeuken. Zo heb je alle kolen en gereedschap bij de hand, droog en schoon bewaard en direct te pakken wanneer je het nodig hebt. Een houten tuinkist bij de buitenkeuken heeft als groot voordeel, dat houten tuinkisten ook perfect werken als bijzet tafel. Geen geklungel meer met een campingtafeltje, maar een solide houten tuinkist die ook nog eens als opslag dient. Eenmaal klaar om aan tafel te gaan leg je het lekkers van de barbecue zo op de schalen, die op de houten tuinkist klaar staan. Handig toch?

Houten tuinkisten voor de kids

Geen gerotzooi in de schuur, geen gevaarlijke situaties, maar duidelijkheid en bijna nog belangrijker, alles netjes opgeruimd. Met de houten tuinkisten van LoRas ruimen je kinderen makkelijk al het speelgoed voor buiten op in de houten tuinkist, speciaal bedoelt voor hun speelgoed. Zo hoeven ze niet langs de grasmaaier, scherpe zaag of uitstekende hark om bij hun voetbal te komen. Veilig en vrolijk rennen ze naar de hoek van de tuin, waar de houten tuinkist staat en binnen een mum van tijd zijn ze lief aan het spelen. Wellicht hebben ze aan het einde van de dag wat toespreken nodig om alles op te ruimen, maar dat is zo gedaan met een grote houten tuinkist.

Ook een idee voor iedereen, die liever geen blauwe plastic schelp in zijn tuin wilt. Bekleed een houten tuinkist met worteldoek en vul hem met zand. Voor de iets grotere kinderen een perfecte zandbak. Een fijn voor de eigenaars van de houten tuinkist, als de kinderen ouder zijn kan de houten tuinkist nog steeds in gebruik genomen worden. Super duurzaam en het ziet er ook nog eens leuk uit!

Tuinkist voor de kleine tuin

Geen grote tuin vraagt soms om wat improvisatie op het gebied van opslag en zitruimte. Met een houten tuinkist, zijn beide in een klap op te lossen. Zo biedt een houten tuinkist ruimte voor opslag. Ze zijn immers waterdicht, waardoor alles binnen droog en schoon blijft. Handig voor kussens en een gezellige plaids. De kussens en plaid kun je dan leuk boven op de tuinkist leggen, waarna je heerlijk op je tot bank omgetoverde tuinkist kan zitten. Wie zegt dat kleine ruimtes niet handig zijn? Het vraagt wat om fantasie en biedt daardoor ruimte aan de meest originele oplossingen, zeker met een houten tuinkist van LoRas.