Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Hardhouten tuinhekjes

Wanneer een tuin vraagt om een mooie tuinafscheiding, zijn tuinhekjes van hardhout een goede keuze. De hardhouten tuinhekjes van LoRas zijn duurzaam, kunnen tegen een stootje en gaan jaren mee. Daarnaast hebben de hardhouten tuinhekjes ook een mooi uiterlijk. Tuinhekjes of tuinpoortjes van hardhout koop je makkelijk en snel bij LoRas.

Diverse modellen hardhouten tuinhekjes

Het oog wilt ook wat, en dat kan bij LoRas. Ons assortiment tuinhekjes van hardhout, gaat verder dan een klassiek model tuinhek. Wij hebben verschillende modellen en maten zodat er voor iedere tuin en smaak wel een tuinhek in ons assortiment is. Onze Hillhout hardhouten spijlenpoort is match made in heaven voor elk strak en modern huis en tuin. Wanneer jouw tuin juist helemaal in de duin sfeer is, met schelpen, ruig riet en neutrale kleuren. Dan kan het zomaar zijn dat jouw oog valt op het robuuste kastanjehout hekje. Gemaakt van het sterke hout van de tamme kastanje. Robuust in detail doordat de bast er vanaf gehaald is. Het frame van dit tuinhekje is van douglashout. Combineer dit natuurlijk ogend tuinhek met de bijpassende kastanjehout schapenhek, voor een mooi geheel.

Houten tuinhekjes voor de kinderen

Heerlijk wanneer er een tuin is waar kinderen vrij kunnen en mogen spelen. Voor de gemoedsrust van de ouders of opa en oma, is het dan prettig als de tuin een stevige en veilige afscheiding heeft. Tuinhekjes van hardhout zijn hier de ideale oplossing voor. Ze zijn stevig, duurzaam en kunnen tegen een stootje. Een wild partijtje voetbal zal geen deuk maken in een hardhouten tuinhekje. Omhein je tuin met een van onze tuinafscheidingen en je weet zeker dat de kinderen lekker hun gang kunnen gaan, terwijl jij binnen geniet van je kop koffie.

Tuinhekjes voor de moestuin

Je stopt er je ziel en zaligheid in, en bent dan ook enorm trots wanneer er in de zomer een lekkere oogst uit de moestuin komt. Het zou dan zo jammer zijn als de oogst voor je ogen opgepeuzeld wordt door wilde dieren. Of dat je hond gaten graaft in je vers omgespitte grond. Of natuurlijk de kippen je zaden weer uit de grond pikken. Om maar te zwijgen van de snoepende kinderen. Een begrijpelijk en veel voorkomend probleem, maar het is allemaal makkelijk op te lossen met een hardhouten tuinhekje van LoRas. Omhein je moestuin en hou alle dieren en kinderen weg uit een specifiek deel van je tuin. Zo kunnen jullie gezellig in de zomer van de aardbeien snoepen, die in alle rust hebben kunnen groeien en rijpen.