Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Tuinhuisjes met luifel

Wanneer je op zoek bent naar een tuinhuisje zijn de mogelijkheden enorm! Groot, klein met puntdak of juist een plat dak. Wel of geen ramen, om nog maar te zwijgen van alle soorten deuren die je kunt installeren. Nog een punt van twijfel zijn de tuinhuisjes met luifel. De tuinhuisjes zijn er groot en klein, met ruime uitstekende luifels. Of schattige kleine, die net genoeg ruimte bieden voor schaduw aan je bloempotten. Dan heb je ook nog de tuinhuisjes met luifel aan de voorzijde en aan de zijkant. Ideaal als het gaat om bijvoorbeeld de creatie van een loungehoek met opslag voor de kussens. Of een buitenkeuken met een fijne voorraadkast en een kast voor alle potten en pannen. Kortom dromen groot of klein, bij LoRas vind je het tuinhuisje met luifel wat daar perfect bij past!

Van saunaruimte tot omkleedhuisje

Tuinhuisjes zijn multifunctioneel en met een luifel voor wat extra bescherming tegen zonneschijn helemaal. Een tuinhuisje met luifel geeft ruimte aan jouw dromen. Altijd al een sauna in je achtertuin gewild? Geen probleem, met de juiste aanpassing maak je zo een buitensauna in je eigen tuin. Zie je jezelf al zitten? Lekker afkoelen in de schaduw van je tuinhuis met luifel na een fijne zweetbeurt. Een tuinhuisje met luifel is ook perfect als omkleedruimte bij een zwembad. Sluit elektriciteit aan en je kan er ook nog een koelkastje installeren. Perfect voor een koel drankje in de schaduw na je dagelijks verfrissende middag duik.

Functioneel tuinhuisje met luifel

Een tuinhuisje met luifel hoeft niet altijd gemaakt te zijn als ruimte voor een recreatief iets. Of het nu een hobbyruimte is, saunaruimte of een loungehoek. Een tuinhuisje met luifel kan ook als extra leefruimte werken. Zo biedt het uitstekend ruimte voor een atelier voor de amateur of professionele schilder. Zie je jezelf al staan onder de luifel de potten met bloemen uit de tuin schilderend? Of Ruimte voor het beoefenen van yoga en met de zonnige warme dagen doe jij je downward dog gewoon in de schaduw van de luifel. Natuurlijk biedt een tuinhuisje met luifel ook gewoon extra ruimte voor je tuinspullen. Denk aan een grasmaaier je harken en bezems of de potten die je op het moment niet gebruikt.

Een tuinhuisje met luifel kan zelfs gebruikt worden voor het maken van een buitenverblijf voor je huisdier. Met het tuinhuisje lars en kippengaas maak je eenvoudig een ruimte waar jouw hondje of kat fijn en veilig buiten kan verblijven.