Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Tuinkast Bayern

Bayern is bekend van de duitse deelstaat Bayern, de oude motorfiets en natuurlijk de voetbalclub FC Bayern München. Wellicht een beetje gek in dit rijtje, maar de tuinkast Bayern hoort in dit rijtje thuis. De tuinkast is namelijk bijna even populair als de voetbalclub. Bijna even bekend, en zeker even succesvol als de gelijknamige voetbalclub. De tuinkast Bayern is namelijk zeer solide van bouw en heeft een degelijk uiterlijk. Met zijn twee openslaande deuren gaat de tuinkast Bayern zeer economisch met zijn ruimte om. Er past veel meer in de Bayern tuinkast, dan op het eerste oog zichtbaar is. Kortom de Bayern tuinkast scoort op veel punten.

Tuinkast met vloer

De tuinkast Bayern is voorzien van een vloer gemaakt van hetzelfde geïmpregneerde vurenhout als de rest van de tuinkast. Door zijn vloer is de inhoud van Bayern tuinkast veilig van optrekkend vocht. Niet alle tuinkasten hebben een vloer, het is ook niet altijd nodig. Ben je van plan een tuinkast op een ongelijke ondergrond te zetten, zoals aarde of een stuk gras. Dan is de aanleg van een vloer wel prettig. Het helpt bij het stevig staan van de tuinkast en beschermt je spullen, die je wilt opslaan. Bij een kleine tuinkast kunnen een paar tegels voldoen. In het geval van de Tuinkast Bayern, is er al een vloer meegeleverd. Bij het in elkaar zetten hoef je alleen nog maar de grond glad en recht te maken.

Aflopend dak

Nog een voordeel van de tuinkast Bayern, is het aflopende dak. Het dak is bekleed met dakleer en zorgt er zo voor dat er geen hemelwater naar binnen kan sijpelen. Het aflopende dak heeft als bijgaand voordeel, dat er niks op kan blijven liggen. Bladeren en takjes zullen er makkelijk afrollen, net als vocht. Dat zorgt voor een langer leven van je tuinkast.

Kwaliteit

Het hout gebruikt voor de Bayern tuinkast, is gedroogd geïmpregneerd vurenhout. Door het hout vooraf te drogen weet je zeker dat het in elkaar zetten een snelle en makkelijke klus is. Na levering is het daarom een aanrader om de tuinkast Bayern snel in elkaar te zetten. Hout staat erom bekend te gaan werken met vocht, zeker in het najaar wanneer het buiten vochtiger wordt. Onze pakketten van de tuinkast Bayern zijn zo opgeslagen dat bij levering het hout niet of nauwelijks vocht bevat. Zo bevestig je de wandpanelen makkelijk aan elkaar zonder al te veel gedoe. Met de bijgeleverde handleiding moet het helemaal een eitje zijn. Voor wie er toch vragen heeft, is er onze klantenservice. Via onze contactpagina beantwoorden wij graag alle vragen over de tuinkast Bayern of een van onze andere producten.