Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Tuinkast van hout

Een tuinkast van hout is voor zowel een grote als een kleine tuin een echte uitkomst. De tuinkasten van hout zijn namelijk perfect voor de opslag van tuinbenodigdheden, die je vaak gebruikt. Bijvoorbeeld de bezem of de hark, die pakt de gemiddelde tuinierder vaak om zijn tuin netjes te houden. Geen zin in een rommelhoekje in je tuin? Met een slanke tuinkast van hout, zoals de tuinkast Dahlia ruim je snel en makkelijk op. Neem bijvoorbeeld de tuinslang, schepjes en lege bloempotten. Allemaal heb je ze nodig en zeker in de zomer maak je er veel gebruik van. Daardoor slingeren ze vaak sneller los in de tuin. Het tuingereedschap opruimen in de grote schuur opgeruimd gebeurt gewoon minder snel, zeker als die al aardig vol staat. Met een fijne houten tuinkast, ruim je snel je tuin op en heb je ook het gemak. Geen gerommel in de schuur totdat je eindelijk je tuinslang bevrijd hebt, maar meteen de slang uit de houten tuinkast pakken en aan de slag kunnen. Fijn voor je dorstige bloemetjes en tegelijkertijd een prettig opgeruimde tuin.

Tuinkast voor de dierenliefhebbers

Een tuinkast van hout is ook voor alle dierhouders, die niet van ongedierte houden, een uitkomst. Neem bijvoorbeeld een mooie volière gevuld met prachtige vogels. Die hebben elke dag hun maaltijd nodig. Nu kan je een doos met voer naast de volière zetten, dat ziet er alleen niet zo gezellig uit. Ook nodigt het andere soorten dieren uit, die je liever niet op bezoek krijgt. Denk maar eens aan muizen, egels of wilde vogels. Door het voer en alle andere benodigdheden netjes in een van de afsluitbare tuinkasten van hout op te slaan, verminder je de kans op ongenode gasten. Natuurlijk bestaan er ook tuinhuisjes met ruimte voor een hok. Met het tuinhuisje Lars en bijvoorbeeld het volieregaas, maak je in een keer ruimte voor opslag en je geliefde dieren. Voor wie liever een tuinkast heeft, hebben wij een groot assortiment.

Tuinkast voor op het balkon of patio

Ook de kleinste tuinen en balkons hebben ruimte voor een van onze tuinkasten van hout. Zo biedt onze tuinkast vrijstaand ruimte aan nog meer gezellige potten met planten. Of pak je makkelijk de kussens voor je tuinbank uit de gesloten tuinkasten van hout. Geen kussens in je huis en bij de eerste zonnestralen geniet jij direct van de zon. Een win win situatie met de houten tuinkasten van LoRas.