Beste Tuinhout & tuinmaterialen ⠀⠀⠀✔ Altijd scherpe prijzen ⠀⠀⠀✔ Snelle levering & top service

Tuinkasten kopen

Tegenwoordig koop je makkelijk en snel een tuinkast, zeker bij LoRas. Met een paar klikken op de knop is jouw nieuwe tuinkast gekocht en onderweg! Fijn, snel, makkelijk en natuurlijk vertrouwd. Bij LoRas vind je alleen maar hoogwaardige producten van duurzaam hout. Dat geldt zeker voor de tuinkasten, die je bij ons kopen kunt. Al dat gemak en de snelheid kan ervoor zorgen dat een beslissing wellicht iets sneller gemaakt wordt dan goed is. Dus om teleurstellingen te voorkomen, helpen wij jou graag bij het kopen van de juiste tuinkast. Volg onze onderstaande stappen zodat je zeker weet dat de tuinkast, die jij koopt, perfect is voor jou en je tuin!

Stap 1; Tuinkasten uitzoeken

Stap 1 is natuurlijk uit het grote assortiment van LoRas het soort tuinkast zoeken. Er zijn verschillende soorten modellen tuinkasten. Zo hebben we simpele tuinkasten, uitgewerkte, luxe, met deuren en zonder en ga zo maar door. Het is belangrijk om bij deze stap goed te onthouden waarom je een tuinkasten kopen wilt. Moeten er containers in opgeruimd worden? Of juist klein gereedschap voor in de tuin. Moet de tuinkast bij een tuinhuis passen of bij een kleur van een schutting?

Stap 2; Kies het juiste formaat

Het juiste formaat is altijd een uitdaging. Te groot neemt alleen maar ruimte van je tuin in, te klein is zonde van de aanschaf. Dan moet je al snel een nieuwe oplossing vinden. Een goede tip is altijd het formaat uit te tekenen in de tuin. Neem bijvoorbeeld de tuinkast Dahlia, met zijn hoogte 215 bij breedte 100 en diepte van 58 centimeter is het een compacte tuinkast. Pak een meetlint en materiaal om het formaat te tekenen op de grond. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Tape, houten latten of stenen is voldoende. Teken het oppervlakte van de tuinkast en bekijk goed of het formaat groot genoeg is en past in je tuin.

Stap 3; Kies het materiaal

Welk materiaal je wilt is belangrijk bij het tuinkasten kopen. Heb je een bestaande schuur van geïmpregneerd grenen? Dan is een tuinkast van hetzelfde materiaal een logische keuze. Natuurlijk hoeft het soort hout niet leidend te zijn, je kunt ook voor een afwerking kiezen.

Stap 4; Kies de afwerking

De meeste tuinkasten zijn gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit zorgt voor een langer bestaan. Een tuinkast kun je ook behandelen met beits of olie.

Stap 5; Tuinkasten kopen

Na het doorlopen van alle stappen kun je veilig en snel door met het tuinkasten kopen. Je weet immers zeker welke maat tuinkast je zoekt, welk model en welk materiaal. Kortom het enige wat nog overblijft is het klikken op de juiste knop. Heb je nog vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag met het tuinkasten kopen!