Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Overkappingen

Houten overkappingen maken het mogelijk om extra beschutte ruimte te creëren in uw tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een houten veranda als aanbouw aan uw huis. Of een houten terrasoverkapping, houten prieel of andere tuinoverkappingen. Kiest u voor LoRas, dan kiest u voor een vertrouwd adres en de beste kwaliteit materialen. Bestel eenvoudig online of bel met onze klantenservice. 


Bij LoRas vindt u alles voor het buitenleven. U vindt bij ons volop inspiratie en oplossingen die beschutting bieden tegen zon, wind en regen. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin! Bijvoorbeeld met een terrasoverkapping of een veranda aanbouw.

Assortiment houten overkappingen

LoRas biedt een ruim assortiment met verschillende soorten overkapppingen, die leverbaar zijn in een breed scala aan maten en uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan een terrasoverkapping of een veranda van hout.Wellicht geeft u de voorkeur aan een mooi prieel, hiermee kunt u een mooi beschut plekje in de tuin creëren. Of wat dacht u van een tuinoverkapping van Douglashout? Douglas houten overkappingen worden veel toegepast vanwege de sterke eigenschappen van het hout en het voordeel van weinig onderhoud aan de houten overkapping. 

Bij een tuinoverkapping van hout heeft u de keuze uit een plat dak, een zadeldak of een kapschuur. Deze tuinoverkappingen kunnen indien gewenst ook op maat worden gemaakt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Uiteraard bieden wij ook mooie accessoires voor overkappingen, zoals hekwerk, staanders en een daktrim. Eventuele extra’s voor het monteren van uw tuinoverkapping (zoals paalhouders, extra wanden, enzovoorts) zijn ook allemaal bij ons te bestellen.

Overkapping plaatsen

Onze overkappingen worden geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket. U kunt zelf op uw gemak de overkapping opbouwen. Heeft u hulp nodig? Informeer bij onze klantenservice, het is mogelijk om het plaatsen van houten overkapping voor uw terras of veranda te laten verzorgen. 

Houten overkapping online bestellen

Wanneer u bij LoRas een bestelling plaatst, dan bent u altijd verzekerd van een snelle levering. De verzendkosten staan vermeld bij ieder product in onze webwinkel en bestellingen worden in heel Nederland geleverd. Voor meer informatie over het leveren van de overkapping kunt u kijken bij verzending en bezorging. Wilt u uw bestelling liever afhalen, dan kan dat ook bij ons in Emmeloord. In onze showroom kunt u ook enkele voor
Webshop keurmerkWebwinkel Keur