Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
LoRas.nl tuinhout en tuinartikelen
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Douglas overkapping

Met een tuinoverkapping van duurzaam Douglashout creëert u een mooie terrasoverkapping. Een buitenverblijf van Douglashout is een terrasoverkapping met een robuuste uitstraling. U heeft de keuze in overkapping met een plat dak, zadeldak of een kapschuur type. Naar eigen inzicht zijn het aantal en de type wanden te bepalen. Ook voor maatwerk in Douglashout tuinoverkappingen bent u bij LoRas ook aan het juiste adres.

Douglas overkapping
Met een tuinoverkapping van Douglashout creëert u heel eenvoudig een sfeervolle buitenruimte met een robuuste uitstraling. Neem op uw gemak een kijkje in het assortiment!

Over Douglashout
Douglashout is een houtsoort dat afkomstig is van naaldbomen uit het Noordwesten van Europa. Douglashout is nog niet zo bekend als bijvoorbeeld beukenhout of eikenhout, maar het wordt tegenwoordig steeds populairder. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want het hout is van nature zeer duurzaam en sterk en daardoor geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Douglashout is een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vurenhout, dat vaak bewerkt wordt met schadelijke stoffen om het hout beter bestand te maken tegen de weersinvloeden.

Ons assortiment tuinoverkappingen van Douglashout
U heeft de keuze uit een tuinoverkapping van Douglashout in verschillende uitvoeringen. U kunt zelf bepalen hoeveel en welk soort wanden u wilt hebben. Of u nu de voorkeur geeft aan een tuinoverkapping met een plat dak of zadeldak of vrijstaande kapschuur, het is allemaal mogelijk. Er zijn allemaal extra opties en accessoires mee te bestellen. Zo kunt u heel eenvoudig uw ideale tuinoverkapping van Douglashout samenstellen. Wilt u een tuinoverkapping van Douglashout op maat laten maken? Ook daarvoor bent u bij LoRas aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een tuinoverkapping van Douglashout bestellen bij LoRas
Bij LoRas bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare transactie. Daarbij zorgen we voor een snelle levering van uw nieuwe tuinoverkapping. Voor meer informatie over de wijze van verzending kunt u deze pagina raadplegen. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij onze vestiging in Emmeloord af te halen als u toch in de buurt van Flevoland woont; neemt u hiervoor even contact met ons op.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie