Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuin & Terras

Een terras is in de zomer al gauw het middelpunt voor familie en vrienden. Met een leuke picknicktafel, tuinbank, tuinhaard of terrasscherm richt u uw terras naar wens in. Terrasschermen zorgen ervoor dat u behaaglijk zit, een schaduwdoek beschermt u tegen krachtige zon in de zomer.  Met een leuke houten bloembak of decoratie richt uw terras en tuin extra gezellig in. U bestelt het hier gemakkelijk in de webshop. 


 

Ons tuin en terras assortiment

In ons tuin en terras assortiment vindt u een gevarieerd aanbod met tuinmeubels zoals tuinbanken, boombanken, picknicktafels, tuintafels, tuinstoelen en complete tuinsets. U heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten hout. Naast tuinmeubels vindt u in deze categorie ook kruidentuintjes en mooie houten bloem - en plantenbakken in alle velerlei vormen. Of u nu groene vingers heeft of juist niet, er is voor ieder wat wils te vinden! LoRas biedt tevens diverse schaduwdoeken, die gemaakt zijn van geweven kunststof en ideaal zijn om op elke gewenste plek een schaduwplekje te creëren in uw tuin. Ook in ons assortiment rozenbogen die voor een romantisch sfeertje in uw tuin zorgen. Daarnaast treft u bij ons tuindecoratie aan waarmee u uw tuin of terras verder kunt verfraaien.

Wilt u uw terras exta leuk maken voor uw kinderen? Dan is een leuk speeltoestel een goede optie. 

Tuinmeubelen monteren

Onze houten tuinmeubels worden in een zeer eenvoudig te monteren bouwpakket bij u afgeleverd. In de meeste gevallen zijn de onderdelen reeds voor gemonteerd. Uiteraard zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen bij het bouwpakket inbegrepen. Zelf uw tuinmeubels monteren is dus een fluitje van een cent.

Tuin en terras artikelen online bestellen 

Alle artikelen in ons tuin- en terras assortiment zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Onze tuin en terras artikelen  van 30 kilo of meer worden bij u afgeleverd door onze eigen bezorgservice. Hierdoor zijn we zeer flexibel. Voor meer informatie over verzending en levertijden kunt u hier terecht. U bent bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Heeft u vragen over het bestellen van tuin en terras artikelen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Hetzelfde geldt voor wanneer u uw bestelling liever bij ons wilt komen afhalen.
Webshop keurmerkWebwinkel Keur