Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
LoRas.nl tuinhout en tuinartikelen
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuin & Terras

Het is klein maar heeft toch kracht, Veranderd mee met dag en nacht, Is een oase van rust en vrije tijd, Mijn tuin (Auteur onbekend)

Een belangrijk aspect: De aankleding van uw tuin en terras.
Als tuinhoutspecialist denken wij graag met u mee over de mogelijkheden in tuinbanken, tafels en stoelen. Ook houten bloembakken en tuinhaarden behoren tot ons assortiment. Een ruim aanbod voor u door ons samengesteld: Veel plezier bij het maken van uw keus in onze webshop!

Vergeet uw kinderen niet en maak een keus in ons assortiment speeltoestellen, klik op onderstaande link:

Buiten spelen


Tuin & terras
Bij LoRas vindt u alles voor uw tuin en terras, uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Zo kunt u ook dit seizoen weer heerlijk van het buitenleven genieten!

Ons tuin en terras assortiment
In ons tuin en terras assortiment vindt u een gevarieerd aanbod met tuinmeubels zoals tuinbanken, boombanken, picknicktafels, tuintafels, tuinstoelen en complete tuinsets. U heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten hout. Naast tuinmeubels vindt u in deze categorie ook kruidentuintjes en mooie houten bloem - en plantenbakken in alle velerlei vormen. Of u nu groene vingers heeft of juist niet, er is voor ieder wat wils te vinden! LoRas biedt tevens diverse schaduwdoeken, die gemaakt zijn van geweven kunststof en ideaal zijn om op elke gewenste plek een schaduwplekje te creëren in uw tuin. Ook in ons assortiment rozenbogen die voor een romantisch sfeertje in uw tuin zorgen. Daarnaast treft u bij ons tuindecoratie aan waarmee u uw tuin of terras verder kunt verfraaien.

Tuinmeubelen monteren
Onze houten tuinmeubels worden in een zeer eenvoudig te monteren bouwpakket bij u afgeleverd. In de meeste gevallen zijn de onderdelen reeds voor gemonteerd. Uiteraard zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen bij het bouwpakket inbegrepen. Zelf uw tuinmeubels monteren is dus een fluitje van een cent.

Tuin en terras artikelen bestellen bij LoRas
Alle artikelen in ons tuin- en terras assortiment zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Onze tuin en terras artikelen  van 30 kilo of meer worden bij u afgeleverd door onze eigen bezorgservice. Hierdoor zijn we zeer flexibel. Voor meer informatie over verzending en levertijden kunt u hier terecht. U bent bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Heeft u vragen over het bestellen van tuin en terras artikelen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Hetzelfde geldt voor wanneer u uw bestelling liever bij ons wilt komen afhalen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie