Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Terrasplanken

Dekdelen om zelf een mooi terras te maken van zowel hout als composiet.

Terrasplanken
Bij een mooie tuin hoort een goede zitplek. Wij hebben verschillende terras planken waarmee u in een handomdraai uw eigen terras aan kunt leggen. Door de losse planken kunt u zelf gemakkelijk de grootte van het terras bepalen. U kunt kiezen voor terras planken van hout of composiet. Beide geven een moderne, stijlvolle uitstraling aan uw tuin. Met de terras planken van composiet verzekeren wij u dat uw terras lange tijd mee zal gaan. Er zijn na montage geen schroeven zichtbaar, waardoor u een mooi afgewerkt resultaat krijgt. Composiet is niet alleen duurzaam maar ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Door de combinatie van hout en kunststof krijgt uw terras een natuurlijke uitstraling die daarnaast heel modern aandoet door de kleur antraciet. U kunt bij ons bij uw bestelling aangeven welke lengte de planken moeten hebben, zodat u meteen kunt beginnen zodra de terras planken geleverd worden. Bij LoRas kunt u tegelijkertijd de tussen- en eindclips bestellen die u nodig heeft voor de montage. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten hoekprofielen. U kunt voor antraciet kiezen om het geheel stijlvol af te werken.

De planken van composiet kunnen ook in bruin of grijs geleverd worden met hoekprofielen in dezelfde kleur. Of u nu voor brede of smalle planken kiest, het resultaat mag er zijn. Naast composiet kunt u ook kiezen voor grenen. Deze vlonderplanken zijn aan één zijde voorzien van een grof profiel waardoor u niet uitglijdt wanneer de planken nat zijn. Wij leveren de bestelde planken binnen 10 werkdagen bij u thuis af.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur