Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Bloem & Plantenbakken

Een bloembak van hout geeft uw terras net even dat stukje extra uitstraling. Bloembakken in verschillende hout soorten zoals geïmpregneerdhout , hardhout en eikenhout elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling van robuust tot excellent De buiten bakken zijn er ook in verschillende vormen:   vierkant, rechthoek, driehoek en een ook bloembak met trellis om planten tegenop te laten groeien.Bekijk hier het hele assortiment..


Bloem- & plantenbakken
Met een aantal mooie bloem & plantenbakken geeft u uw tuin sfeer. Bloem & plantenbakken van LoRas zijn te koop in verschillende vormen en houtsoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vierkant, zes- of driehoekig of met trellis. Met trellis bloem & plantenbakken kunt u klimplanten tot de gewenste hoogte brengen. Dit geeft vaak een speels effect in uw tuin en in combinatie met het robuuste hout van de bakken, passen ze goed bij elke stijl.

U kunt deze bloem & plantenbakken echter ook heel goed gebruiken voor een afscheiding tussen twee balkons of op een terras. Door de wieltjes zijn ze daarnaast goed verplaatsbaar en de ingebouwde waterafvoer in de betonplex bodem zorgt voor een lange houdbaarheid. Bij LoRas kunt u natuurlijk verschillende maten plantenbakken kopen. Het ruime assortiment geeft u de keuze uit veel materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit geïmpregneerd hout, eikenhout of hardhout. Alle bakken kunnen langdurig buiten blijven staan en zullen niet minder mooi worden door blootstelling aan de elementen.

Het toevoegen van verschillende bloem & plantenbakken zorgt voor kleur en sfeer in de tuin of op het terras. Kijk naast de lage bakken bijvoorbeeld ook eens naar de wat hogere bakken van 80 cm. Door een combinatie te maken creëert u een speels effect. U kunt naast de robuuste uitvoeringen ook kiezen voor moderne verfijning. Een goed voorbeeld van deze stijl ziet u in de Elan zuilbloembakken. Deze bakken hebben een verstelbare bodem zodat u uw bloemen op de gewenste hoogte kunt planten. Mocht u vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar met advies.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur