Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Moestuin

Plezierig tuinieren is nu voor iedereen weggelegd met een vierkante meter tuin / kruidentuin. Met deze mini garden is het mogelijk om kruiden en of groenten te kweken ook voor kleinere ruimtes zoals b.v een balkon.

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kruidentuin
Een eigen kruidentuintje past goed in elke tuin. Met de mini garden heeft u al uw kruiden op één vierkante meter bij elkaar. Een kruidentuin kan gebruikt worden om kookkruiden te laten groeien, zodat u uw zelfgemaakte maaltijden met kruiden uit de eigen tuin op smaak kan brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om naast kruiden een aantal verschillende groentezaden te planten, zodat u binnen de kortste keren ook uw eigen groente kunt serveren.

Voor een klein terras of balkon is de mini garden een ideale manier om toch zelf groente of kruiden te kunnen kweken. Bij LoRas kunt u terecht voor deze mini garden in verschillende vormen. De kruidentuin is te koop in vierkante meter met duidelijke afrastering van balken, zodat de kruiden niet allemaal door elkaar zullen groeien. Ook kunt u kiezen uit de piramidevormige kruidentuin. Deze neemt minder ruimte in beslag en is ideaal voor kleine plekken zoals een balkon. De kruiden groeien in piramidevorm naar boven.

Deze kruidentuintjes zijn natuurlijk ook heel leuk om kinderen van alles over tuinieren te leren. Zij kunnen zelf aan de slag in hun eigen kruidentuin. De mini garden is bij ons te koop voor een scherpe prijs. Bij de kruidentuin piramide wordt een anti-uitspoeldoek geleverd waardoor uw mini garden ook heel makkelijk schoon te houden is. Net als onze andere producten kunt u ook de mini garden veilig via onze webschop bestellen en betalen. Wanneer u vragen heeft over onze producten of over verzending helpen wij u graag. U kunt ons gemakkelijk telefonisch bereiken.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur