Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Pergola

Tuinfeestje? met een prieel, pergola of paviljoen heeft u hiervoor een heerlijk overdekt plekje.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Pergola
Een pergola is een prachtig tuinmeubel dat een aanwinst is voor uw tuin. Hiermee creëert u een afgebakende zithoek in de tuin die toch heel open blijft door de houten rasters. Door bloemen en planten tegen de pergola aan te laten groeien krijgt u een heel natuurlijk geheel. Bij LoRas kunt u terecht voor verschillende soorten pergola’s. Wij verkopen bijvoorbeeld een complete pergola bankset.

Waar u dit meubel ook in de tuin neerzet, het creëert een romantisch plekje voor sfeervolle zomeravonden. Met bloembakken en trellis (klimrekken voor planten) aan weerszijden van de bank, heeft u ruimte genoeg voor mooie planten en bloemen. Bij ons kunt u ook hoekpergola’s en cirkelpergola’s bestellen. De hoekpergola heeft de vorm van een kwart cirkel. Deze pergola’s zijn ideaal voor een wat kleinere tuin, waarbij u uw zitbank of tuinstoelen in een hoek heeft staan. Door het gebruik van geïmpregneerd grenenhout kunt u er van uitgaan dat dit meubel jarenlang in uw tuin meekan.

De hoekpaal, buitenpalen en dakliggers worden als bouwpakket bij u thuis geleverd. Met het juiste bevestigingsmateriaal van LoRas kunt u de pergola snel in elkaar zetten. De cirkelvormige pergola met aflopend dak geeft uw tuinmeubilair net dat beetje extra. Met een mooi pad dat er naartoe leidt geeft u uw tuin diepte en met de natuurlijke begroeiing van klimplanten die u tegen de balken en het dak kunt laten groeien krijgt u in een handomdraai de mooiste tuin. U kunt uw aankoop bij ons gemakkelijk en snel online doen. Wij zorgen voor een snelle levering.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur