Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Pergola

Tuinfeestje? met een prieel, pergola of paviljoen heeft u hiervoor een heerlijk overdekt plekje.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Pergola
Een pergola is een prachtig tuinmeubel dat een aanwinst is voor uw tuin. Hiermee creëert u een afgebakende zithoek in de tuin die toch heel open blijft door de houten rasters. Door bloemen en planten tegen de pergola aan te laten groeien krijgt u een heel natuurlijk geheel. Bij LoRas kunt u terecht voor verschillende soorten pergola’s. Wij verkopen bijvoorbeeld een complete pergola bankset.

Waar u dit meubel ook in de tuin neerzet, het creëert een romantisch plekje voor sfeervolle zomeravonden. Met bloembakken en trellis (klimrekken voor planten) aan weerszijden van de bank, heeft u ruimte genoeg voor mooie planten en bloemen. Bij ons kunt u ook hoekpergola’s en cirkelpergola’s bestellen. De hoekpergola heeft de vorm van een kwart cirkel. Deze pergola’s zijn ideaal voor een wat kleinere tuin, waarbij u uw zitbank of tuinstoelen in een hoek heeft staan. Door het gebruik van geïmpregneerd grenenhout kunt u er van uitgaan dat dit meubel jarenlang in uw tuin meekan.

De hoekpaal, buitenpalen en dakliggers worden als bouwpakket bij u thuis geleverd. Met het juiste bevestigingsmateriaal van LoRas kunt u de pergola snel in elkaar zetten. De cirkelvormige pergola met aflopend dak geeft uw tuinmeubilair net dat beetje extra. Met een mooi pad dat er naartoe leidt geeft u uw tuin diepte en met de natuurlijke begroeiing van klimplanten die u tegen de balken en het dak kunt laten groeien krijgt u in een handomdraai de mooiste tuin. U kunt uw aankoop bij ons gemakkelijk en snel online doen. Wij zorgen voor een snelle levering.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie