Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Rozenbogen

Een Rozenboog is een sieraad voor uw tuin met een houten rozenboog creëert u een tuin met een romantische uitstraling. De rozenboog is gemaakt van geïmpregneerd hout de zijkanten van een rozenboog bestaan uit 2 houten traliehekken en twee elegante houten bogen.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Rozenbogen
Voor een prachtige romantische tuin zijn rozenbogen onmisbaar. De rozenbogen zijn van hout en geven sfeer aan uw tuin. De diagonaal gevormde traliehekken die aan beide zijkanten zijn geplaatst zorgen niet alleen voor een mooi motief in het geheel, maar zijn ook bedoeld om rozen tegenaan te plaatsen. Hierdoor kunnen rozenstruiken, maar ook klimplanten zich snel een weg naar boven vinden. Uw bogen zullen binnen de kortste keren gehuld zijn in prachtige rozen die elk jaar weer op nieuw zullen gaan bloeien.

Bij LoRas kunt u verschillende maten rozenbogen kopen en ook de vormen kunnen van elkaar verschillen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de rozenboog met elegante ronde bovenkant? Door de scherpe prijs kan iedereen de tuin met deze rozenboog omtoveren tot een paradijsje. U kunt echter ook kiezen voor de Rozenboog Oriënt. Ook deze boog bestaat uit twee zijwanden waartegen u rozenstruiken kunt laten groeien en een dak. In plaats van het ronde dak heeft dit dak een oosters tintje en staan deze rozenbogen heel goed in een moderne tuin.

U kunt de bogen zowel als entree plaatsen of midden op het tuinpad als blikvanger in de ruimte. Een rozenboog maakt van elke tuin iets speciaals. Bij LoRas helpen wij u graag de juiste keuze voor uw tuin te maken. De bogen zijn allemaal gemaakt van geïmpregneerd hout en worden als bouwpakket aangeleverd. U kunt zelf de rozenbogen in elkaar zetten en mocht u vragen hebben over de beschrijving dan helpen wij u uiteraard graag op weg.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur