Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Schaduwdoek

Een schaduwdoek is gemaakt van geweven kunststof doekmateriaal. Het is voor verschillende doeleinden bruikbaar. Een schaduwdoek kunt u ophangen in de tuin boven een zithoek, vijver, terras of kinderspeelplaats.

Schaduwdoek
Voor iedereen die in de zomer graag van de tuin geniet zijn schaduwdoeken een hele goede toevoeging bij het tuinmeubilair. Schaduwdoeken worden van kunststof gemaakt. De doeken kunnen op de gewenste plek in de tuin worden opgehangen. Niet alleen boven een zithoek, maar ook boven een zandbak of zwembad, zodat uw kinderen kunnen genieten van het mooie weer zonder te verbranden.

De schaduwdoeken van geweven kunststof zijn bij LoRas in verschillende modellen te bestellen. U kunt kiezen voor een driehoekig model met 3 bevestigingspunten of een vierkant schaduwdoek, waarbij 4 punten noodzakelijk zijn. Het is echter niet zo dat u de schaduwdoeken voortdurend binnen moet halen. U kunt ze de gehele zomer laten hangen en dan pas in de herfst opbergen in de bijgeleverde tas. Doordat het doek makkelijk schoon te maken is en helemaal is op te vouwen heeft u er geen omkijken meer naar tijdens de winter.

De geweven schaduwdoeken van LoRas zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wanneer u online bestelt kunt u bij ons meteen aangeven welke kleur u graag wilt hebben. Ook laten wij op de website onze aanbiedingen zien, een goed moment om zo net voor het begin van de lente een goed schaduwdoek aan te schaffen. Een waterdicht schaduwdoek is ook een goede keuze. Hiermee kunt u niet alleen dagelijks in de tuin zitten zonder voortdurend zonnebrandcrème te moeten smeren, maar blijft u ook droog tijdens die onvermijdelijke zomerse bui. U kunt voor een scherpe prijs ook meteen de bevestiging set kopen, zodat u er meteen plezier van heeft.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur