Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuindecoratie

Bij Tuindecoratie kunt u denken aan decoratieve tuinartikelen, bijvoorbeeld spiegels, werkbankjes en rolborders

Tuindecoratie
Wij hebben een groot assortiment tuindecoratie. Hiermee kunt u elke tuin opfleuren en een oase van rust creëren in de stijl die het beste bij u past. Wij verkopen verschillende tuinartikelen die als decoratie dienst doen. U kunt bijvoorbeeld met een prachtige pergola uw zithoek verfraaien, of met decoratieve regentonnen of rozenbogen een extra element aan de tuin toevoegen.

Met deze tuindecoratie kunt u de tuin in combinatie met verschillende bloemen en planten helemaal inrichten zoals u wilt. Het inrichten van de tuin is net zo belangrijk als het inrichten van een woning. U kunt door het toevoegen van de juiste tuindecoratie in uw tuin volop genieten van gezellige avonden buiten. Wanneer u in de tuin aan de slag gaat, heeft u vaak een tafel nodig om op te kunnen werken. Zo’n oppot of tuinwerktafel staat goed in elke tuin en is daarnaast ook zeer functioneel.

U kunt de tafel gebruiken wanneer u bloemen en planten aan het verpotten bent of als leuke bijzettafel op het terras. Bij LoRas kunt u kiezen uit verschillende soorten oppottafels die als tuindecoratie kunnen dienen. Door het handige onderstel van vurenhout kunt u al uw haardhout opbergen en het oogt ook nog eens heel fraai. De bovenzijde van de tuinwerktafel is afgewerkt in aluminium waardoor het blad volledig waterdicht is. Hierdoor blijft het hout droog en kunt u de tafel ook als bijzettafel bij uw tuinmeubilair gebruiken, om bijvoorbeeld etenswaren en drinken op te plaatsen. Door de verschillende afmetingen hebben wij altijd een tafel die bij uw tuin past.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur