Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinafscheiding

Op zoek naar een tuinafscheiding zoals een schutting of een tuinpoort? Vaak zijn er al gauw wat meters schutting nodig. Een goede kwaliteit en een voordelige prijs maken dat u tegen een leuk bedrag een goede tuinafscheiding heeft staan waar u jarenlang van kunt genieten. Kwaliteit leveren wij voor een voordelige prijs. Of het nu tuinschuttingen, tuinpoorten of gaaspanalen zijn. Wilt u advies? Bel met onze klantenservice.


Tuinafscheiding

Er is veel verschil in kwaliteit van tuinafscheidingen. De juiste keuze is de basis voor jarenlang plezier van uw erfafscheiding. Veel is natuurlijk afhankelijk van uw budget en wensen. Bij LoRas profiteert u van voordelige prijzen, zodat u altijd een mooie deal heeft. U bestelt gemakkelijk uit het assortiment. 

Assortiment tuinafscheiding

In ons tuinafscheiding assortiment vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan tuinschermen en tuinhekken in verschillende afmetingen. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten, waaronder geïmpregneerd vurenhout en hardhout. Geeft u toch liever de voorkeur aan een natuurlijke tuinafscheiding dan hebben we ook volop keus; schermen en matten van bamboe, boomschors, kastanje, wilgentenen of riet, het is allemaal mogelijk! Verder vindt u in deze categorie mooie tuinhekjes en tuinpoorten in vele afmetingen en uitvoeringen. Een andere manier om een tuinafscheiding te creëren is door middel van zogeheten steenkorven of schanskorven. Deze korven worden tussen palen geplaatst en kunnen vervolgens worden opgevuld met materialen zoals stenen of grind. Het gaaswerk biedt overigens een uitstekende houvast voor klimplanten, dus u kunt hier ook een mooie groene tuinafscheiding van maken. Hetzelfde geldt voor onze trellisschermen en onze gaaspanelen die verkrijgbaar zijn met of zonder houten kader. Uiteraard leveren wij ook alle denkbare ijzerwaren voor de tuin met o.a. poortbeslag, poortframes en bevestigingsmaterialen.

Tuinafscheiding kopen onlne

Wanneer u bij LoRas tuinafscheiding aanschaft, dan bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Voor het bezorgen van tuinafscheiding artikelen maken we gebruik van onze eigen bezorgservice. Voor meer informatie met betrekking tot de levertijd van uw bestelling kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar!
Webshop keurmerkWebwinkel Keur