Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
LoRas.nl tuinhout en tuinartikelen
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinafscheiding

Iedereen met een tuin krijgt ermee te maken: Een tuinafscheiding.
Ze zijn er in vele soorten, uitvoeringen en maten. Wij bieden u een breed assortiment en staan u terzijde met een persoonlijk advies zodat u een wel overwogen keuze kunt maken. Ook vindt u hekjes en tuinpoorten in ons assortiment eventueel met hang en sluitwerk.
Mocht u voordat u een keuze maakt in onze webshop eerst advies willen, bel ons dan gerust of kom langs in onze showroom!


Wilt u zelf een tuinafscheiding maken of heeft u een creatief idee dan zijn wij uw tuinhoutspecialist!

Tuinhout


Tuinafscheiding

U bent op zoek naar geschikte tuinafscheiding? Dan vindt u bij LoRas ongetwijfeld wat u zoekt! Wij hebben een zeer gevarieerd assortiment tegen bijzonder scherpe prijzen.

Ons tuinafscheiding assortiment
In ons tuinafscheiding assortiment vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan tuinschermen en tuinhekken in verschillende afmetingen. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten, waaronder geïmpregneerd vurenhout en hardhout. Geeft u toch liever de voorkeur aan een natuurlijke tuinafscheiding dan hebben we ook volop keus; schermen en matten van bamboe, boomschors, kastanje, wilgentenen of riet, het is allemaal mogelijk! Verder vindt u in deze categorie mooie tuinhekjes en tuinpoorten in vele afmetingen en uitvoeringen. Een andere manier om een tuinafscheiding te creëren is door middel van zogeheten steenkorven of schanskorven. Deze korven worden tussen palen geplaatst en kunnen vervolgens worden opgevuld met materialen zoals stenen of grind. Het gaaswerk biedt overigens een uitstekende houvast voor klimplanten, dus u kunt hier ook een mooie groene tuinafscheiding van maken. Hetzelfde geldt voor onze trellisschermen en onze gaaspanelen die verkrijgbaar zijn met of zonder houten kader. Uiteraard leveren wij ook alle denkbare ijzerwaren voor de tuin met o.a. poortbeslag, poortframes en bevestigingsmaterialen.

Tuinafscheiding bestellen bij LoRas
Wanneer u bij LoRas tuinafscheiding aanschaft, dan bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Voor het bezorgen van tuinafscheiding artikelen maken we gebruik van onze eigen bezorgservice. Voor meer informatie met betrekking tot de levertijd van uw bestelling kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar!


Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie