Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Gaaspanelen

Gaaspanelen voor in uw tuin zijn bij ons verkrijgbaar met en zonder houten kader van gegalvaniseerd draad. We leveren gaaspanelen in meerdere afmetingen en diktes. Creëer een natuurlijke tuinafscheiding door de gaaspanelen te laten begroeien met klimplanten.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Gaaspanelen
Door gaaspanelen met klimplanten te laten begroeien kunt u heel eenvoudig een natuurlijke tuinafscheiding creëren. Het is ook mogelijk om voor het gaaspaneel bijvoorbeeld heidematten of wilgenmatten te plaatsen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en biedt u toch de gewenste privacy. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod gaaspanelen en laat u overtuigen door onze verrassend scherpe prijzen!

Ons gaaspanelen assortiment.
Gaaspanelen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met en zonder houten kader. De raamwerken zijn gemaakt van gegalvaniseerd draad, waardoor de gaaspanelen een lange levensduur hebben. De houten kaders zijn vervaardigd uit hardhout, geïmpregneerd grenenhout, of geïmpregneerd vurenhout en dus uitstekend bestand tegen de weersinvloeden. Uw benodigde bevestigingsmateriaal, zoals montagebeslag of L-beslag, kunt u eenvoudig met de gaaspanelen mee bestellen.

U kunt tevens bij ons terecht voor andere soorten tuinafscheidingen, waaronder tuinschermen, trellisschermen, schanskorven, natuurlijke tuinafscheiding en tuinhekken. Kortom, er is volop keus! Indien u behoefte heeft aan advies op het gebied van tuinafscheidingen kunt u terecht bij één van onze specialisten.

Gaaspanelen bestellen bij LoRas
Alle artikelen in ons assortiment gaaspanelen zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk op het gewenste adres wordt afgeleverd. Voor meer informatie over verzending en levertijden kunt u hier terecht. U bent bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Heeft u nog vragen over het bestellen van gaaspanelen, dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Dat geldt ook voor wanneer u uw bestelling liever bij onze vestiging wilt komen afhalen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur