Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

IJzerwaren tuin

Wij leveren voor elke tuinklus de juiste materialen. U vindt hier paalhouders, poortbeslag, poortframes en andere bevestigingsmaterialen. Verder treft u hier afdekkappen voor blokhutten en tuinhuisjes aan.

IJzerwaren tuin
Met de IJzerwaren van LoRas kunt u elke klus in de tuin klaren. De verschillende IJzerwaren tuin variëren van paalhouders tot poortbeslag en allerlei soorten bevestigingsmaterialen. Door het grote aanbod vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Wanneer u palen in de grond wilt bevestigen voor een mooi tuinhek is het van belang om deze stevig te monteren.

Dit kunt u bijvoorbeeld bereiken door gegalvaniseerde paalhouders te gebruiken. De houten palen gaan op deze manier veel langer mee doordat ze niet worden aangetast door contact met de grond. Wij bieden met ijzerwaren tuin ook schroeven en pluggen in alle maten en verschillende soorten beugels voor tuinschermen. Hiermee bevestigt u de verschillende losse schermen aan tuinpalen. Als u echt van het klussen bent is het ook leuk om eens te kiezen voor een stalen poortframe.

Bij LoRas kunt u verschillende soorten poortframen kopen om zelf een tuinpoort deur mee te maken. Het frame biedt de stevigheid die u nodig heeft om de gekozen planken op te monteren. Wanneer u via onze website bestelt kunt u makkelijk aangeven welke maat u nodig heeft door het juiste vinkje aan te klikken. Op het stalen frame zitten al twee verstelbare ophangpunten gemonteerd waardoor u de nieuwe poortdeur naar eigen instelling kunt bevestigen. Wij hebben voor u alle ijzerwaren tuin die u nodig heeft. Mocht u niet helemaal zeker weten welk materiaal u het beste kunt gebruiken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de juiste ijzerwaren voor uw tuin.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur