Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Natuurlijke tuinafscheiding

Natuurlijke tuinafscheidingen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals riet, bamboe, boomschors, heide, wilgentenen en kastanje. Met deze milieuvriendelijke tuinschermen maakt u uw tuin bijzonder sfeervol.

Natuurlijk tuinafscheiding
Met een natuurlijke tuinafscheiding zorgt u voor sfeer in uw tuin. Bij LoRas kunt u terecht voor een natuurlijke tuinafscheiding in verschillende materialen. Bijvoorbeeld schermen van bamboe of riet, maar ook heide- of boomschorsmatten of schermen van wilgentenen. Al onze tuinafscheidingen van natuurlijk materiaal zijn milieuvriendelijk. U kunt met deze materialen bijvoorbeeld een muur of schutting bekleden voor een natuurlijk effect.

U kunt zelf een geschikte maat kiezen, de schermen worden op rol geleverd. Wanneer u online bij ons bestelt kunt u direct de gewenste afmetingen aanklikken en bent u er zeker van dat u het juiste product krijgt toegestuurd. De verschillende matten en schermen voor een natuurlijke tuinafscheiding zijn niet duur. Bij ons vindt u de voordeligste matten en gevlochten schermen. Bijvoorbeeld de prachtige wilgentenenschermen. Deze kunt in u verschillende uitvoeringen kopen. Wilgentakken zijn buigzaam, maar ook zeer sterk waardoor u het scherm gerust in een omgeving met veel wind kunt plaatsen.

U kunt kiezen voor een scherm dat licht doorlaat of een scherm dat dichter op elkaar is gevlochten. Voor minder dan 40 euro heeft u al een robuust scherm met een stevig ijzeren frame in huis om uw tuin mee te verfraaien. Wanneer u voor wilgentakken kiest, maar liever geen scherm koopt is dit ook geen enkel probleem. Met de wilgentenenmat creëert u dezelfde uitstraling door deze tegen een solide muur te plaatsen. Alle natuurlijke tuinafscheiding matten van LoRas zijn met staaldraad gevlochten waardoor ze extra stevig zijn. Veel schermen van deze natuurlijke materialen zijn ook zeer geschikt voor de begroeiing van planten.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur