Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Schanskorven

In deze categorie schuttingen van grind, steenkorven en schanskorven. Korven die worden gemaakt van galvandraad worden geplaatst tussen palen en die opgevuld kunnen worden met verschillende materialen zoals steen, schors, grind, stenen.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Schanskorven
Een schanskorf is een schutting van grind, waarbij de korven worden gemaakt van galvandraad en tussen meerdere palen worden bevestigd. In de korven kan verschillend soorten materiaal geplaatst worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grind, stenen of schors. Een schanskorf is van oorsprong een middeleeuwse constructie en werd gebruikt als fortificatie. Schanskorven zijn nog steeds heel stevig en kunnen goed als schutting worden gebruikt. Met hardhouten palen worden de schermen aan elkaar gemonteerd.

Ook kunt u ervoor kiezen om de schanskorven van boven af te dekken, hiervoor kunnen speciale deksels worden gebruikt. LoRas heeft verschillende uitvoeringen van schanskorven in meerdere maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een steenkorf, of een steen- of grindschutting. Een tuinafscheiding door middel van schanskorven geeft door het gebruik van een mooie steenkleur een hele moderne uitstraling aan de tuin. De schanskorven nemen weinig plaats in, omdat ze erg dun zijn.

U heeft al een steenkorf schutting van slecht 10 cm. Ook zorgen deze tuinafscheidingen voor volledige privacy, niemand kan door de schutting uw tuin inkijken. Schanskorven zijn daardoor ook ideaal om een deel van de tuin af te bakenen, zodat u verschillende zithoeken kunt creëren. Met een schanskorf schutting van LoRas kiest u voor stabiliteit. Door het speciale stabiliteitssysteem verzekeren wij u van een strak resultaat en zullen de stenen ook niet uit gaan zetten aan de onderkant van de schutting. Daarnaast wordt de strakke, moderne vormgeving versterkt doordat de bevestigingselementen niet een de voorkant zichtbaar zijn, maar om de palen worden vastgezet.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur