Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Trellisschermen

Trellisschermen. Een trellisscherm is een open tuinscherm en ideaal voor klimplanten.Trellisschermen recht, diagonaal met toog en de luxe vormen een natuurlijke tuinafscheiding in uw tuin.

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Trellisscherm
Tuinschermen zijn een uitkomst wanneer u wat meer privacy wilt hebben in uw tuin en deze af wilt bakenen. Bij LoRas vindt u veel verschillende soorten schermen. Wanneer u klimplanten wilt laten groeien is een Trellisscherm ideaal. Hiermee zorgt u ervoor dat planten die u tegen het scherm aanzet snel naar boven groeien, waardoor er een natuurlijke afscheiding gecreëerd wordt. U kunt een Trellisscherm in de gewenste maat kopen.

Wanneer u een gehele schutting wilt bekleden is het goed om verschillende schermen van 180 x 180 te kopen en deze naast elkaar te plaatsen. Het is echter ook mogelijk om in uw tuin met een Trellisscherm een natuurlijke afbakening te maken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan schermen van 40 of 60 cm breed die u prachtig naast een zitgedeelte in de tuin neer kunt zetten voor wat extra privacy. De Trellisschermen worden geleverd in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor een scherm van vurenhout met diagonale of rechte latten en u kunt kiezen uit verschillende lameldiktes.

Daarnaast is het mogelijk om een scherm te kiezen waarbij een combinatie wordt gemaakt van latten en dunne, verticale stangen van RVS. Deze moderne uitstraling doet het goed in een hippe tuin. Het is van belang de juiste accessoires voor de schermen te kiezen. Op Loras.nl vindt u bij alle soorten Trellisschermen opties voor het aan te schaffen bevestigingsmateriaal. De meeste schermen zijn vierkant of rechthoekig, maar u kunt ook kiezen voor het Trellis plantenklimrek van hardhout dat in geen enkele tuin misstaat.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur