Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinhekken

Tuinhekken zijn een goede afsluiting voor tuinen en grasvelden. Bekijk hier de vele verschillende soorten tuinhekken voor het maken van een hekwerk in de tuin. Tuinhekken met reliëf, golvend, trellis, toog trellis enz.en vervaardigd uit verschillende hout soorten.

Artikelen 1 tot 9 van 13 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 13 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tuinhekken
Bij LoRas vindt u de mooiste tuinhekken. Met een grote tuin waar vaak een behoorlijk stuk gras bij komt kijken is het goed om tuinhekken te plaatsen voor een nette afscheiding. Tuinhekken kunt u bij ons kopen in veel verschillende soorten en maten. Wij leveren tuinhekken in vele houtsoorten.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een kastanjehouten hekje? Dit hek is voorzien van twee steunpalen en wordt geleverd inclusief beslag. Het hek past heel goed in een mooie romantische tuin en heeft een klassieke uitstraling. De tuinhekken van LoRas kunt u via de website bestellen. Of u nu kiest voor een tuinhekje met golf van vurenhout of een luxe toogpoort, alle tuinhekken zijn van de hoogste kwaliteit. Wij helpen u graag op weg om een tuinhek te kiezen dat bij u past.

Tuinhekken kunnen in veel verschillende maten geleverd worden. De grote van uw tuin bepaalt uiteraard hoeveel meter hek u nodig heeft. De Trellis tuinhekken zorgen bijvoorbeeld niet alleen voor een goede, stevige afrastering van uw tuin, maar zijn tegelijkertijd heel sierlijk en een lust voor het oog. Deze hekken worden gemaakt van geïmpregneerd vurenhout en gaan zeer lange tijd mee. U kunt de tuinhekken afsluiten met een bijpassend poortje van LoRas.

Tuinhekken hoeven ook helemaal niet duur te zijn, u heeft keuze genoeg. Ze zijn ideaal voor een veilige afscheiding van de tuin, zodat bijvoorbeeld uw kinderen niet zomaar de straat op kunnen rennen. Bij uw bestelling kunt u meteen aangeven welke maat hek u nodig heeft en zorgen wij dat u uw tuinhek zo snel mogelijk in huis heeft.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur