Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinhekjes en poortjes

Tuinhekken en tuinpoorten levert LoRas in allerlei maten en modellen. Bekijk hier de tuinhekken die u kunt gebruiken als tuinafscheiding en de poorten die toegang geven tot de tuin.

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Tuinhekjes en poortjes
Wanneer u een mooi hek in uw tuin wilt plaatsen en hierdoor een veilige afscheiding wilt creëren is het natuurlijk van belang dat u zonder moeite uw tuin kunt betreden. Mooie tuinhekjes en poortjes maken een nieuw hekwerk helemaal af. Bij een hekwerk in een bepaalde stijl is het aan te raden om bijpassende tuinhekjes en poortjes te kopen. Dit zorgt voor een mooi geheel in uw tuin.

U kunt kiezen uit verschillende maten poortjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een enkele toogpoort. Deze toogpoort heeft een raster dat gemaakt is op een raamwerk van houten planken. Het geheel is vervaardigd van geïmpregneerd vurenhout en een echte eyecatcher. Wanneer u grotere tuinhekjes en poortjes wilt bestellen kan dit natuurlijk ook. Bij LoRas vindt u de mooiste exemplaren. Wij helpen u graag op weg om uw tuin veiliger te maken.

Om meer ruimte bij de ingang te creëren is het verstandig om een grotere poort neer te zetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de dubbele toog tuinpoort de luxe? Door het stevige vurenhout en het juiste poortbeslag kunt u erop rekenen dat de poort makkelijk opent en sluit. U kunt deze poort bijvoorbeeld voor op de oprit plaatsen, zodat uw auto veilig staat. Met de grote poort van 3 meter breed kunt u de auto veilig naar binnen rijden zonder bang te hoeven zijn voor schade. De levertijd is 1 – 10 werkdagen. Wanneer u vragen heeft over de levering staan wij voor u klaar. U kunt ons altijd bellen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur