Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinpoorten

Tuinhekken en tuinpoorten levert LoRas in allerlei maten en modellen. Bekijk hier de tuinhekjes die u kunt gebruiken als tuinafscheiding en de poorten die toegang geven tot een tuin.

Tuinpoort
LoRas levert kwalitatief hoogwaardige tuinhekken en tuinpoorten in allerlei modellen en afmetingen. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en laat u overtuigen door onze scherpe prijzen!

Ons tuinpoorten assortiment
Ons tuinpoorten assortiment biedt een geschikte oplossing voor elke tuin. Zo hebben we verzinkte poortframes, waar u zelf planken naar keuze op kunt monteren. Deze zijn tevens leverbaar in een verstelbare uitvoering. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een complete tuinpoort met een stalen poortframe. Deze kunt u direct in gebruik nemen. Daarnaast bieden bij schuttingdeuren en tuindeuren in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo hebben we schuttingdeuren met horizontale, verticale of diagonale planken, in rechte uitvoering of met toog. Ook wat betreft houtsoorten heeft u bij ons alle keus; zo hebben we tuinpoorten en tuindeuren van hardhout, vurenhout en geïmpregneerd grenenhout. Natuurlijk hebben we ook lage tuinhekjes en poortjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van het benodigde poortbeslag en hout schroeven. En wanneer u nog zoekt naar een mooie oplossing op het gebied van tuinafscheiding, kijkt u dan eens bij onze tuinhekken,natuurlijke tuinafscheidingen, tuinschermen, trellisschermen, gaaspanelen of schanskorven.

Een tuinpoort bestellen bij LoRas
Wanneer u bij LoRas een tuinpoort bestelt bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering. Bij alle artikelen in onze webwinkel staan verzendkosten vermeld, en bestellingen kunnen in heel Nederland geleverd worden. Voor meer informatie met betrekking tot de verzendmethode en levertijden van de tuinpoorten kunt u kijken bij verzending en bezorging. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij onze vestiging in Emmeloord af te halen; gelieve hiervoor eerst even contact met ons op te nemen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur