Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Poortbeslag

Poortbeslag voor tuindeuren, tuinpoorten en tuinhekjes leveren wij met en zonder slot. Wij verkopen poortbeslag voor houten tuinhekken en stalen poortframes.

Artikelen 1 tot 9 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 14 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Poortbeslag

Bij alle tuinhekjes, poorten en tuindeuren heeft u goed poortbeslag nodig. Wij leveren poortbeslag met of zonder slot. U kunt kiezen uit het juiste poortbeslag voor zowel houten tuinhekken als voor stalen frames. Wij verkopen handige sets, zodat u met één aankoop alle onderdelen in huis heeft. Het poortbeslag voor een hardhouten poortje bestaat bijvoorbeeld uit hengen, duimen en een rezetsluiting.

U kunt er voor kiezen om zwart beslag te nemen voor houten hekwerken. Dit geeft een moderne afwerking die in elke tuin goed tot z’n recht komt. Daarnaast bieden wij goede sloten zodat uw poorten en tuinhekken goed afsluitbaar zijn.

Bij LoRas kunt u met al uw vragen terecht bij onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en geven u advies waar dat nodig is. Omdat er veel verschillende soorten poortbeslag te koop is, is het verstandig even te kijken naar wat u het beste kunt kopen. Daarbij is het ook van belang dat u naast de veiligheid en stevigheid ook let op de juiste hoeveelheden. Wij kunnen u daar advies over geven.

U kunt online uw bestelling plaatsen en wij gaan meteen aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Binnen 10 werkdagen krijgt u van ons de bestelde artikelen thuisgestuurd. Bij LoRas vindt u het juiste poortbeslag voor alle mogelijke tuinhekken en tuinpoorten. Met de beste sloten is uw tuin goed beveiligd en kunt u zowel frames van staal als houten hekken goed afsluiten tegen ongewenst bezoek. Koop nu uw poortbeslag bij LoRas en profiteer van voordelige aanbiedingen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur