Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Stalen Poortframe

Met een verzinkt stalen poortframe kunt u zelf een tuinpoort deur maken. Het stalen poortframe biedt voldoende stevigheid om een stevig schuttingdeur te maken.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Stalen poortframe

Bij LoRas kunt u veel verschillende materialen kopen om zelf een poortframe te bouwen. Met ons stalen poortframe kunt u zelf de gewenste planken toevoegen. U creëert op deze manier uw eigen tuinpoortdeur. Het stalen poortframe is zeer stevig en zorgt ervoor dat de planken op een stevige manier gemonteerd kunnen worden. Wij bieden twee verschillende soorten poortframes. U kunt kiezen uit een stalen poortframe die volledig verstelbaar is. Het frame heeft twee ophangpunten en kan dus op elke gewenste hoogte komen te hangen.

Via onze webshop ziet u welke afmetingen u kunt bestellen. Door het vakje aan te klikken met de juiste maten zorgen wij dat u het frame van uw keuze thuisgestuurd krijgt. Het kleinste poortframe is 90 x 155 cm en onze grootste variant is 150 x 155 cm. U kunt in uw winkelmand meteen ook de benodigde plaatduimen aanschaffen om het geheel af te maken. Ook kunt u bij ons terecht voor mooie planken die goed passen bij het stalen poortframe en het geheel helemaal afmaken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige schuttingplanken van vurenhout? Door een mooie poort aan de schutting toe te voegen kunt u deze optimaal gebruiken en zorgt u tegelijkertijd voor veel privacy in uw tuin. Met een goed slot bent u verzekerd van en veilige afwerking.

Wij helpen u graag wanneer u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden op het gebied van poortframes. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een stalen frame met vaste ophangpunten. De planken kunnen worden vastgezet met zelf tappende plaatschroeven.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur