Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinschermen

Tuinscherm als tuinafscheiding

Tuinschermen in uitlopende modellen voor het plaatsen van een tuinschutting in uw tuin. Wij kunnen u een breed assortiment tuinschermen aanbieden van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met onze tuinschermen wordt het buiten leven fijner en kunt u volop ongestoord genieten in de tuin


Tuinschermen
Door het plaatsen van een tuinscherm in uw tuin kunt u ongestoord genieten van het buitenleven. Een tuinscherm is een effectieve en voordelige manier om meer privacy in uw tuin te creëren. LoRas is hét adres voor de aanschaf van mooie houten tuinschermen tegen een betaalbare prijs. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat u overtuigen door onze uitstekende service!

Ons tuinschermen assortiment
LoRas biedt u een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige tuinschermen in verschillende breedtes en hoogtes. U heeft de keuze uit tuinschermen van verschillende houtsoorten, zoals hardhout, douglashout, eikenhout, vurenhout en grenenhout, wel of niet geïmpregneerd. Kies voor een verticaal, horizontaal of diagonaal plankenscherm, met smalle of juist brede planken. U kunt natuurlijk ook meteen de benodigde tuinpalen, schuttingpalen en paalhouders mee bestellen. Indien u behoefte heeft aan een deskundig advies met betrekking tot het plaatsen van tuinschermen kunt u altijd even met onze klantenservice bellen of ons een mailtje sturen. Naast tuinschermen leveren wij ook trellisschermen, tuinhekken, gaaspanelen, schanskorven, natuurlijke tuinafscheidingen en nog veel meer.

Tuinschermen bestellen bij LoRas
Ook een nieuw tuinscherm is heel eenvoudig online te bestellen via de webshop van LoRas. U bent er bij ons van verzekerd dat uw bestelling met de grootste zorg wordt verwerkt. Bovendien hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten; u profiteert altijd van een snelle levering. Voor specifieke informatie met betrekking tot het leveren van uw nieuwe tuinhuisje kunt u kijken bij verzending en bezorging. Het is overigens altijd mogelijk om uw bestelling bij LoRas af te komen halen. Hiervoor kunt u het beste van tevoren even contact met ons opnemen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur