Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Hillhout Tuinschermen

Tuinschermen uit het assortiment van Hillhout.

Hillhout tuinschermen
De Hillhout tuinschermen passen goed in vrijwel elk tuin. Door de neutrale houtkleur en stijl kunt u deze schermen goed samen laten gaan met meubelen en decoraties van uw keuze. De Hillhout tuinschermen zijn laag geprijsd en kunnen in verschillende maten besteld worden. Hierbij kunt u ook kiezen voor verschillende uitvoeringen. Bij LoRas bieden wij een groot assortiment aan Hillhout tuinschermen.

Wat denkt u bijvoorbeeld van de klassieke basisschermen of de designschermen, waarbij het unieke designprofiel goed naar voren komt? Deze designschermen zijn opgebouwd uit dunne horizontale vuren planken. De planken zijn elk maar 2,1 cm dik en bieden een lust voor het oog. U kunt deze schermen in de tuin plaatsen als scheidingswand, maar ook als wand om uw zithoek in de tuin te beschermen tegen al te veel wind. Door het mooie design gaan deze Hillhout tuinschermen goed samen met zowel klassieke als moderne decoraties en meubelen. Doordat het scherm aan beide zijden hetzelfde is, kunt u het makkelijk ergens midden in de ruimte plaatsen.

Naast de basisschermen en designschermen van Hillhout kunt u bij ons ook terecht voor een scherm met wat meer verfijning. Deze Elan schermen kunnen in twee kleuren worden geleverd. Ze zijn opgebouwd uit dunne vurenhouten balkjes aan beide kanten die gemonteerd zijn op tussenlatten. Hierdoor ontstaat een prachtig ruimtelijk effect zonder dat de buren door het scherm uw tuin in kunnen kijken. Wanneer u zelf wilt kiezen of u wel of geen licht door het scherm wilt laten, dan zijn de schuttersschermen met draaibare lamellen een uitstekende keuze.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur