Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinberging

Met een tuinkast, houten tuinkist of andere bering creëert u gemakkelijk extra ruimte om bijvoorbeeld uw tuingereedschap, tuinstoelkussens of haardhout op te bergen. 


Opbergruimtes in tuin

Rondslingerend tuingereedschap, tuinmeubilair, kinderspeelgoed, zakken potgrond, fietsen, vuilniszakken en meer. Heeft u behoefte aan meer opbergruimte in de tuin? Wij bieden verschillende oplossingen voor elk opbergprobleem. Voor het stallen van uw fiets, zijn de speciale fietsenbergingen een praktische uitkomst. Heeft u meer opbergruimte nodig? Dan kan een houten tuinhuisje een goede optie zijn. Uiteraard verkrijgbaar tegen een verrassend voordelige prijs.

Assortiment opbergmogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat uw tuin netjes blijft en u en anderen zich niet kunnen bezeren, is een geschikte opbergruimte in de tuin ideaal. U kunt kiezen uit tal van opbergmogelijkheden. Voor het opbergen van uw tuingereedschap, loungekussens, kinderspeelgoed en andere zaken bieden we mooie tuinkasten en tuinkisten die niet alleen heel praktisch, maar ook decoratief kunnen zijn.

Voor het stallen van uw fiets, scooter of motor is een fietsenberging de ideale oplossing. Ergert u zich aan uw kliko’s, dan hebben we mooie containerbergingen die verkrijgbaar zijn in verschillende houtsoorten. Ook hebben we zeer praktische vuilniszakhouders van vurenhout om uw vuilniszakken uit het zicht op te bergen. Tot slot vindt u bij ons ook handige houten bergingen voor openhaardhout in diverse uitvoeringen.

Opbergruimtes monteren

Onze producten worden bij u afgeleverd als bouwpakket, inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen. De onderdelen zijn heel snel en simpel in elkaar te zetten. Zo monteert u binnen een handomdraai uw eigen opbergruimte voor de tuin!

Online bestellen

In de webshop van LoRas bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare transactie en bovendien zorgen wij voor een snelle levering van uw nieuwe opbergruimte. U kunt uw bestelling ook bij onze vestiging in Emmeloord komen afhalen, neemt u hiervoor vooraf contact met ons op dan zorgen wij dat het voor u klaar staat.
Webshop keurmerkWebwinkel Keur